Díki moc. Pre mňa je dosť vysoký a keďže nemám veľa priestoru, kde ho dať inde ako do krabičky, tak asi budem musieť kúpiť verziu bez chladiča (dúfam, že sa mi neupečie )
No vlastne nemusel, lenže jediné miesto, kde ho môžem dať je vzadu za prevodovkou a to je od krabičky 20cm... a v krabičke mám aj UBEC, takže tie káble by boli dosť na divoko... edit: ale ako na to ešte pozerám, tak by to aj bolo možné... (aj keď tam mám málo miesta pod karosériou)
nic ofenzivne ( utocne ), ale pisete tu ako keby ste objavili teplu vodu. ja pouzivam tento http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... -6V-5A-BEC a je uplne v pohode. Ma vsetko, co expedicaky potrebuju. vodotesny, skvelo funguje, ma aj spominane diodky, pre NiMH aj LiPO, mod na crawler aj expediciu, zabudovany BEC. Nepotrebuje ziaden ventilator ani chladic, totiz samotne telo je hlinik. Speedster je len vodeodolny, nie vodotesny!
Mex Hilux Truggy Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963 Rock crawler Toyota BJ70 SWB FJ45 Flatbed Jeep Grand wagoneer 1980 MEX Hilux DABL canopy Tamiya 4x4 hilux 1981 Tamiya CC-01 Hilux Traxxas XO-1 FJ cruiser vaterra Ford F350 HD
Neviem na co konkretne narazas, je to rok stara tema, ja som povodne chcel xl5, len mi vadi ta brzda, tak hladam nahradu. Co je to za vyrobcu?
Ten speedstar je navyse obojsmerny. Planjuem zobrat bud 35T od HPI, alebo Graupner speed 600.
edit: uz som to nasiel - mtroniks tie rock c
Ako sa Ti to sprava, ked stojis v kopci a trocha cuvnes? Reaguje na nasledny plyn dopredu hned? Cital som, ze to nereaguje pokial na tej spiatocke uplne nezastavi, alebo sa plyn nestlaci na vysielaci 2x po sebe. Ale treba to skusit v kopci z neutralu - ked je aktivny drag brake.
ja na nic nenarazam, iba s autickom ono to brzdi samo, len pri mojej vahe to treba nastavit cez ovladac a to sa mi nechce. ono si to vies aj regulovat nastavenim plynu a brzdy na ovladaci. Ja tu funkciu nevyuzivam az tak, kedze sa snazim chodit plynulo dopredu a nechce sa mi 2x preklikavat. Ale da sa to vsetko nastavit na ovladaci aj na gombik, ked mas napr. Spektrum ovladac
Mex Hilux Truggy Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963 Rock crawler Toyota BJ70 SWB FJ45 Flatbed Jeep Grand wagoneer 1980 MEX Hilux DABL canopy Tamiya 4x4 hilux 1981 Tamiya CC-01 Hilux Traxxas XO-1 FJ cruiser vaterra Ford F350 HD
Nepochopili sme sa Čítal som, že ten regler má problém reagovať na plyn, pokiaľ stojí v kopci s aktívnou brzdou v neutráli a cúvneš s ním. Napr. sa Ti stane, že sa niekam šplháš a zasekneš sa. Chceš si kúsok cúvnuť, ale hneď na to pridať plyn. No a s tým plynom má vraj tento regler v tejto situácii problém.