ahoj tony ,písal som ,,mladému,, už dávno na faceboocu že čo a ako ale zatial sa mi neozval ,tak len cez Stanley-ho
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
neviem čo je ale aj tak pojdeme,nemusím mať VIP kartu,tatra truck team ide
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
marcel píše:Udajte sem potom parametre suradnice kde budete jazdit prideme sa pozriet , povzbudit ..... zoberiem hadam aj maleho Rudka na prechadzku...hm?
Vsetko by sa to malo konat v areali pamatnika SNP. Za Stana ja nerucim, ze sa neozyva na maily, skorej by som mu volal...
??? tak ide sa zatra na SNP oslavy ??? kde bude centrala pridem kuknut s novym modelom.. ps : nema niekto motorcek jeden navyse doma zoberte zajtar kupim...
Úćasť rôznorodosť RC modelov pekná jazdenie superné ,počasie super krásne , kontrola pred vstupom na vysokej urovni , ko dobre / vraj / , guláš fajnovy , mamićky kukajúce tieś dobré vraj máme v BB / hovorca TatraTeamu ZC Cracky sa tak vyňadril / tak este dake doto...