Tak kde sa ide o 10. ale kde a kto ide ja sa hlasim tak sa vyjadrite lebo ak tam budeme dvaja tak to sa mi zase nechce letiet do BB.Tak nahlaste kto by isiel.
Ja tiež idem. A možno by som aj do toho Zvolena. Ale tam som mal plány nie na stavenisko ale výjazd na pusty hrad. Nepoznám to tam a tak som to chcel omrknut najprv normalnou pesou turistikou. Kľudne by som šiel aj na tu foncordu.
ja este neviem co a ako. mame daku oslavu no este neviem o kolkej. kazdopadne ak sa mi bude dat isto sa zucastnim. je mi to v podstate jedno ale priklanam sa k foncorde ked by som si mav vybrat
Mozme aj Zvolen pozreme stavenisko ak sa nebude pacit tak mozeme ist na pusty hrad ale je to dost do strmeho kopca asi tak 1Km bude sa nam dost smykat kym vyndeme hore.
kam sa pôjde a na kolko cca od kedy do kedy ? lebo by som možno že aj prišiel ako fotograf , otec ide do Brezna k auditorke taže budem mat dosť času .... hm PS: nič nesľubujem ale dúfam že sa hádam dáko dopravím
http://www.ggeerrii.rajce.net Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom 1993 jeep wrangler yj 4.0 Pajero Wagon ´93 - výstavba