Ja ani moc nie, ale skôr moja polovička

. Ale už som to trochu preriedil, nebude ich 600
Ešte kým prídu foto, tak čerstvý zážitok s novou lipolkou. To že som autom nevyšiel ani do polovice bolo spôsobené asi niečim iným ako baterkou, lebo dole už frčala bez problémov. Kovbojka nastala až doma. Neviem, či sa baterka tak naštvala na tú zimu a sneh, ale keď som odstavil Pajo do vane, nech sa vymočí

, tak som šiel omrknúť prvé foto, A pretože vaňa neslúži len na močenie (z Pajera) zobral som auto aby som ho vysušil v izbe. Chytím auto poprevracam, tak aby som vylial vodu a nesiem do izby. Idem chodbou a cítim smrad. Utekám do kuchyne, že kypí večera na sporáku, no tam nič, prídem do izby a tu dym a známy smrad po skratovanej elektronike a spalenom plaste

. Nasledoval šprint s autom do kúpelne, a tak rýchlo som auto ešte v živote neotvoril. Pôvod smradu = roztavený dean konektor. Vôbec netuším ako sa to mohlo stať. Ani si nechcem predstaviť čo by sa stalo keby sa to vznietilo v batohu alebo v kufri auta..............
Jo, a ešte aby som nezabudol ďakujem za pekne strávený deň a PetoS-ovi za požičanie Američana.
aktualizácia: foto od nás
tu