3rd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Ktorý dátum expedície Vám vyhovuje najviac?

Hlasovanie končí za Pon 27. Feb 2012 21:53:08

28. - 29. april 2012
1
14%
19. - 20. maj 2012
4
57%
26. - 27. máj 2012
1
14%
2. - 3. jún 2012
1
14%

Celkom hlasov : 7

Re: 3rd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Poslaťod PeterP » Uto 22. Máj 2012 10:03:37

Tak pridám aj ohlas ...

Na RC expedícii takého rozsahu som bol prvý krát, takže nemám s čím porovnávať.

Napriek tomu si myslím, že akcia bola dobre pripravená, miesto konania pekné, trate zaujímavé.

Čakať na nočný Pathfinder som síce nevydržal, ale jeho vyhodnocovanie nasledujúce ráno bola možno väčšia sranda, než samotná jazda :D

Osobitne oceňujem aj "catering" . Guláš bol dobrý, grilované mäsko a klobásky špicové ;)
Takže všetka česť tímu organizátorov.

Sám občas organizujem nejaké modelárske akcie (lodičkárov), takže viem, koľko starostí s tým je.
O to viac si cením každého, kto je ochotný venovať svoj voľný čas na prípravu takejto akcie.

Dúfam preto, že chalanov z Bystrice nepoustí elán, a pripravia aj ďalšie ročníky.

P.S. Na záver si neodpustím jednu poznámku, ktorá nepatrí organizátorom, ale skôr ostatným účastníkom.

Vážený páni,
keď už nám organizátori pripravili dobrú grilovačku a pitie, je ozaj tak veľký problém po dojedení odniesť poháre a tácky s obhryzenými kosťami a nedojedenýmy zvyškami do pripravených smetných košov ???? Snáď nechcete, aby to po nás upratovali organizátori ? Pripadá mi dosť nechutné sedieť alebo opravovať model medzi nedopitým pivom a zvyškami jedla , ktoré tam ležia niekoľko hodín ....
:cry: :evil:
Obrázok užívateľa
PeterP

Poslaťod lackey » Uto 22. Máj 2012 10:10:25

Kedy budu vysledky pathfinderu a trialu na webe?
lackey

Poslaťod hero » Uto 22. Máj 2012 10:47:02

PeterP píše:Tak pridám aj ohlas ...

Na RC expedícii takého rozsahu som bol prvý krát, takže nemám s čím porovnávať.

Napriek tomu si myslím, že akcia bola dobre pripravená, miesto konania pekné, trate zaujímavé.

Čakať na nočný Pathfinder som síce nevydržal, ale jeho vyhodnocovanie nasledujúce ráno bola možno väčšia sranda, než samotná jazda :D

Osobitne oceňujem aj "catering" . Guláš bol dobrý, grilované mäsko a klobásky špicové ;)
Takže všetka česť tímu organizátorov.

Sám občas organizujem nejaké modelárske akcie (lodičkárov), takže viem, koľko starostí s tým je.
O to viac si cením každého, kto je ochotný venovať svoj voľný čas na prípravu takejto akcie.

Dúfam preto, že chalanov z Bystrice nepoustí elán, a pripravia aj ďalšie ročníky.

P.S. Na záver si neodpustím jednu poznámku, ktorá nepatrí organizátorom, ale skôr ostatným účastníkom.

Vážený páni,
keď už nám organizátori pripravili dobrú grilovačku a pitie, je ozaj tak veľký problém po dojedení odniesť poháre a tácky s obhryzenými kosťami a nedojedenýmy zvyškami do pripravených smetných košov ???? Snáď nechcete, aby to po nás upratovali organizátori ? Pripadá mi dosť nechutné sedieť alebo opravovať model medzi nedopitým pivom a zvyškami jedla , ktoré tam ležia niekoľko hodín ....
:cry: :evil:

Nedá mi nereagovať, pripájam sa k PeterP a dávam plne za pravdu, nepochopím, že keď niekto doje jedlo či už celé alebo nechá zvyšky, tak ako je to možné, že si tú tácku nedokáže odniesť po sebe do naozaj BLÍZKO (cca 1-2 kroky) nachystaných modrých odpadkových vriec!!! Predpokladám,že dotyční si to doma u rodičov alebo vo vlastnom príbytku nedovolia!!! Mám za to, že je správne to tu takto verejne povedať, aby si to chlapci uvedomili, ja sám som mal dosť starosti s mladým Gerim... takže výzva na nasledujúcu akciu, chlapci, polepšite sa!!! Ja navrhujem organizačnému výboru dávať trestné body za bordel, čo kto po sebe v akom množstve zanechá a neuprace!!!
hero

Poslaťod ggeerrii » Uto 22. Máj 2012 12:51:18

toto sa našťastie mňa netýka ;)
bratko ( ten blavák ) posiela fotky a aj plán trasy
foto :arrow: http://bratko.rajce.idnes.cz/2012-05-19 ... xpedition/
trasa :arrow: http://connect.garmin.com/activity/180845903
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod hollyml » Uto 22. Máj 2012 21:46:36

Bol som dnes na chate, ale vysielacku sa nenašla. Chatar našiel pár veci a odložil ich na jedno miesto. Ako som už spomenul, vysielacka tam nebola. Bola tam Pepova nabijacka a dve bundy. Bunky zatiaľ nemajú majitela. Jedna je celo čierna a druha modro čierna.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod fojto » Uto 22. Máj 2012 22:19:56

Ahojte vsedci aj ja sa chcem podakovat za paradne straveny vikend bolo super tlesk Dakujem....
fojto

Poslaťod wranglik » Str 23. Máj 2012 14:35:11

A kryt náhodou a přijímač asi taky nic co ?? Jde mi spíše oten přijímač byl origo spektrum za 1200kč doma sem ho nenasel a tam sem ho měl asi mě někde vypadnul venku nojono hold sezenu jinej ale díky :oops:
wranglik

Poslaťod radiohead » Str 23. Máj 2012 21:00:39

sa to tu meni na straty a nalezy, aj ked tych nalezov je malo :( ber to tak, prijimac je maly, bohvie kde ty zapadol...ale ta vysielajda :(

inak, som si daval fotky na FB a som si opat spomenul na vyhlasovanie vysledkov pathfindera :D :D ach jaaaaaaaaaaaj, sosky stratil topanky a potom ich opat nasiel :D ale fajnovo bolo, strasne moc, tesime sa o rok :)
radiohead

Poslaťod JanoS » Str 23. Máj 2012 21:40:37

Taktiež by som sa chcel poďakovať organizátorom za dobre pripravenú akciu a všetkým za príjemne strávený víkend. Som rád že tieto akcie v BB sa posúvajú každým rokom kvalitatívne dopredu a organizátori sa snažia prísť s niečim novým. Vlani som to nezachytil, ale teraz boli tuším prvý raz aj scale reklamy na trialovej trati a na expedičnom jazdení aj scale krokodíly :D
image001.jpg

Po dlhom čase sa mi podarilo na Pajere nič nestratiť, rozbiť či odlomiť - vlastne už skoro nebolo ani čo, čiže aj z tohto pohľadu úspešná akcia.
Foto od nás budú čoskoro. Na úvod jednoduchá hádanka:

Hádajte koho bolo (je) toto auto?
vyhoreny Jeep.jpg
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod PeterP » Str 23. Máj 2012 23:38:59

Skúsim hádať:

Jedná sa o osobné vozidlo velitela gerilovej skupiny somálských povstalcov Ummumbu Mužumbura zachytené vojenským fotoreportérom tesne potom, ako nemilosrdne vypálil dedinu domorodcov v pohraničí.

Čo som vyhral ??? :D
Obrázok užívateľa
PeterP

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia