CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
no zbohom... zas sa budem hanbiť, ako nám tvoj malý vytrie kocúra....
priznám, celkom sa teším, ak tam budú navijákové úseky...
... cracatith.. máš ešte skoro tri týždne.. to by si mohol dať ... ... rado... keď nás bude viac, aspoň vieme viacťahať a tlačiť.... aj tak to skončí v smiechu
Tak a prihláška poslaná. 2 modely a minimalne traja vodiči z toho dvaja v zábehu. zdravím páni. staré pasty si ma možno budú pamätať spred pár rokov z Tajova. tak sa po odmlke opäť hlásime do akcie . Pajerko oprášené a pribudol fordík od Jerryho (JRM). PS. navijaky máme a ochotu pomáhať tiež .
rc - Mitsubishi Pajero metaltop (liebling) Xray T2 008 mazdaspeed vs. mazda RX3 savanna coupe GT Ford f350 hl - hybrid tamiya fíčuring rc4wd Man TGX + chladnička (vo výstavbe) realita - octavka - LPG a hrdza.
Ty aj zijes Michell? Som ta uz 100 rokov nevidel. Len skoda, ze sa tejto urcite skvelej akcie nemozeme s Kikou zucastnit. Chalani, prajem skvele pocasie a este lepsiu zabavu.
keby len dalsie pajerko ale pozeram ze si sused hehe. Peto509 hej zijeeem a dufam ze sa mi zadari castejsie sa ucastnit, po novom aj zo sekundantom ktoreho skolim co to da (moj 4rocny syn). tak hadam decka zatiahnu za dobry koniec a vsetci sa pobavime. mal by som dojst s celou rodinkou.
rc - Mitsubishi Pajero metaltop (liebling) Xray T2 008 mazdaspeed vs. mazda RX3 savanna coupe GT Ford f350 hl - hybrid tamiya fíčuring rc4wd Man TGX + chladnička (vo výstavbe) realita - octavka - LPG a hrdza.