neboj aj ja donesiem aspoň tri síse 3300 ale aj to ti pomôže na čas,nie? : nazbierajú sa za korbu tatry
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
http://www.ggeerrii.rajce.net Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom 1993 jeep wrangler yj 4.0 Pajero Wagon ´93 - výstavba
nazdar chalani, tak prihlášky poslané za mňa aj geriho teším sa, verím, že počo bude ok a geri bude relatívne poslúchať... opäť som sa rozhodol to risknúť s mojím staronovým mechanikom, tak uvidíme, či môj DEF 90 vyštartuje v sobotu ráno... a zastaví sa až v nedeľu poobede... expedícii zdar!!!
Tak to abych taky poslal prihlasku....Jinak Gino snad se ti to povede,ale ta moje 8kolova tatra taky zrala jako ta tvoje ale to sem tam mel dva motory..
gino bateriek bude dost . kazdy dame po jednej , vsak si musime pomahat. ani nepremyslaj ze godzilu TATRA nevezmes.
inac dnes som mal telefonat ktory ma bohovo potesil. volala badova polovicka ze sa registruju a idu do bb uz od piatku cize grilovac bude . a mimochodom ucast prislubil aj rudolf J.