od Wlasto » Pon 13. Apr 2015 22:40:29
Po dlhej dobe som si otvoril fórum... som viac než smutný z toho čo tu vzniklo! Keďže akcia je organizovaná z lásky k offroadu, nie je to zárobková činnosť. Je organizovaná pre hŕstku ľudí s cieľom dosiahnutia kvality a teda aj pripravenia stravy či ubytovania, zábavy a pod. ... keďže sa všetci poznáme, tak je to ako keď organizujete veľkú chatu pre spolužiakov a teda sa dohodnete, že po koľko dáte a čo sa nakúpi a tak... tu by sme sa asi na tom ťažko dohodli, tak to pár z nás a už po siesty kráť vymyslí zorganizuje a vám len povie kde, koľko a čo... keby sme to mali poňať v štýle tu je dátum, ubytovanie a stravu si zariaď, a štartovné nemusíš platiť lebo asi budeme jazdiť v sobotu a nedeľu ale to uvidíme a niekam pôjdeme... tak fakt netuším koľko ľudí by prišlo!!! Viete, cez víkend sme boli v Tisovci a kamaráť mi položil vcelku vtipnú otázku/resp. konštatoval... "Takže vy prídete sem, zaplatíte štartovné 70€, ničíte si autá, pálite naftu, zeriet viac ako keď ste doma a za to vám len dovolia jazdiť???" zamyslite sa prosím !!! A prosím Vás všetkých popremýšľajte, a na akcii nám to povedzte priamo do očí, prípadne aj sem na fórum, ako to spraviť lepšie aby sme sa tam mohli naozaj stretnúť všetci a bez problémov. Zapojte sa aj VY do organizácie a podajte návrhy, posielajte ich sem, píšte ich do mailu, čokoľvek ale hlavne nešomrite...
Ďakujem za Váš čas a verím, že nájdeme cestu... nie len pre modely ale aj pre nás...