Sixth by RCexpedition

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: Sixth by RCexpedition

Poslaťod oliver » Pon 13. Apr 2015 18:34:14

Zdravím vás hallo, chlapci kde sa stretneme? Dajte presnú polohu ;) netvrdím že ste ju sem už nedali ale nenašiel som ju :D
Team: RCExpedition
Cars: RGT Toyota Land Cruiser 76 series
Tamiya CC-01 Ford Bronco 1973
Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero 1993 2.8L V6
Amewi/RC4WD Jeep Wrangler Rubicon JK 3 door 2012
Obrázok užívateľa
oliver

Poslaťod Peter509 » Pon 13. Apr 2015 19:49:58

oliver píše:Zdravím vás hallo, chlapci kde sa stretneme? Dajte presnú polohu ;) netvrdím že ste ju sem už nedali ale nenašiel som ju :D

Oliver: http://www.chatasachticky.sk/

Ostatok: Ľudia, čo sa s vami deje? Nechápem. Doteraz nebol problém s poplatkami a zrazu je???? Vie vôbec niekto, koľko času a všetkého treba obetovať na prípravu akcie podobného rozsahu? Koľko ľudí je do toho zainteresovaných? Mňa osobne by tých 10€ ako štartovné nezabilo. Taktiež keby išla so mnou doprovodná osoba, nemám problém to zaplatiť.
A vždy to budem spomínať. Za mojich závodných čias som platil na každom preteku 10€ štartovné. A čo som mal za to? Svoje meno na štartovacej listine a nič viac. Ostatné som si musel zabezpečiť.
V každom prípade, čoskoro sa vyjadríme k situácii. Len mne osobne je ľúto, že čo sa tu v poslednom čase deje a nechápem tomu.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod pepo » Pon 13. Apr 2015 20:26:43

!!!!ZMENA!!!!

Po vzájomnej dohode organizátorov sme sa rozhodli vyhovieť niektorým protestujúcim a zohladniť ich požiadavky. Chceme aby sme sa zišli v čo najväčšom počte a záleží nám na budúcnosti tohto koníčka a vzťahoch medzi ľuďmi.
Zmeny sa týkajú hlavne stravovania a to nasledovne:

POPLATKY pre SIXth by RCEXPEDITION:

Av. vodič ( auto ) platí štartovné 3€ ( bez ohľadu na počet dní ) bez stravy
Bv. vodič (auto ) + plná penzia ( obed,večera,pivo a kofola ) 10€ ( 3€+7€ ) - pivo a kofolu pijete koľko chcete : SOBOTA
Cv. vodič (auto ) + pol penzia ( obed,pivo a kofola ) 6,50€ ( 3€+3,50€ ) - nárok iba na jeden nápoj 0,5dcl : SOBOTA

Poplatok za vodiča je nemenný , to znamená že ak človek ostane iba sobotu alebo nedelu platí 3€. Komu to nevyhovuje nech nejde.

Čo sa týka sprievodných osôb :
As. bez stravy 0€
Bs. plná penzia ( obed,večera,pivo a kofola ) 7€ - pivo a kofolu pijete koľko chcete : SOBOTA
Cs. pol penzia ( obed,pivo a kofola ) 3,50€ - nárok iba na jeden nápoj 0,5dcl : SOBOTA

Všetci, ktorí ste sa už nahlásili mi kludne poslite mailom info v akej skupine ste. Pre Vašu spokojnosť to zmeníme a peniaze vrátime.
Podarilo sa nám vybaviť aj lepšiu cenu za ubytovanie no je to podmienené naplnením určitej kapacity. Z 12€ na 10€. To uvidíme pri ubytovávaní nakoľko sa stalo že ľudia prišli na poslednú chvíľu.
Všetky zmeny je ale dôležité upresniť čo najskôr aby sme vedeli zajednať mäso atď.

CERNO: to nie je miska gulasu za 10euro!! Na našej expedičke si ešte nebol ak si dobre spomínam tak v tej cene (7€) je toho trošku viac a nie len jedlo. Ano ty a asi aj ostatní to vidia ako nezmyselné poplatky ale nás to tiež niečo stojí tiež sme museli dať zálohy atď. A ja som v tom mal,mám a budem mať jasno. Názor nemením.

Viac zmien ako zľavy atď. už nie je možné dohadovať.
Dúfam že so zmenami ste spokojní.
Tešíme sa na stretnutie
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod cerno » Pon 13. Apr 2015 20:51:44

Ja som velmi rad ze ste takto vysli v ustrety co najvedsej ucasti a nebojoval som za svoje ciele lebo ak si pamatate tak som na banbi vyhral poukaz na sixtku a velmi sa tam tesim a musim uznat ze ste ustretovy a naozaj sa snazite aby to bolo co najlepsie palec hore
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod Taurus84 » Pon 13. Apr 2015 21:40:34

Tiež si myslím, že je to veľmi ústretový krok :up: Pre mňa sa nič nemení, dnes som poslal 22€ za ubytko, stravu a štartovné a bez ohľadu na zľavu za ubytko to tak aj zostane, netreba mi nič vracať.
Dúfam, že všetci čo nechceli prísť to ešte zvážia a bude nás tam pekný kopec. more
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod hollyml » Pon 13. Apr 2015 22:23:26

oliver píše:Zdravím vás hallo, chlapci kde sa stretneme? Dajte presnú polohu ;) netvrdím že ste ju sem už nedali ale nenašiel som ju :D

Len pre spresnenie. Tu su aj suradnice a mapa http://www.chatasachticky.sk/kontakty
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod cracatith » Pon 13. Apr 2015 22:28:50

ja ubytko nepotrebujem ,ja mám caravan :lol: ,takže ani neposielam love,akorát zaplatím jedlo a pitie a keď bude málo,tak pôjdem spať :EL: :EL: ,takže to zhrniem .Prídem o deň skorej a spím do nedele rána v aute .V nedeľu je trial,takže ja ráno cestujem tatá hallo čo sa týka poplatkov-nikdy som neriešil ,keď chcem prísť tak prídem a ja prídem aj s RUDOM :lol: no o týždeň idem na Ješted tak sa musím šetriť, hallo
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

Poslaťod Wlasto » Pon 13. Apr 2015 22:40:29

Po dlhej dobe som si otvoril fórum... som viac než smutný z toho čo tu vzniklo! Keďže akcia je organizovaná z lásky k offroadu, nie je to zárobková činnosť. Je organizovaná pre hŕstku ľudí s cieľom dosiahnutia kvality a teda aj pripravenia stravy či ubytovania, zábavy a pod. ... keďže sa všetci poznáme, tak je to ako keď organizujete veľkú chatu pre spolužiakov a teda sa dohodnete, že po koľko dáte a čo sa nakúpi a tak... tu by sme sa asi na tom ťažko dohodli, tak to pár z nás a už po siesty kráť vymyslí zorganizuje a vám len povie kde, koľko a čo... keby sme to mali poňať v štýle tu je dátum, ubytovanie a stravu si zariaď, a štartovné nemusíš platiť lebo asi budeme jazdiť v sobotu a nedeľu ale to uvidíme a niekam pôjdeme... tak fakt netuším koľko ľudí by prišlo!!! Viete, cez víkend sme boli v Tisovci a kamaráť mi položil vcelku vtipnú otázku/resp. konštatoval... "Takže vy prídete sem, zaplatíte štartovné 70€, ničíte si autá, pálite naftu, zeriet viac ako keď ste doma a za to vám len dovolia jazdiť???" zamyslite sa prosím !!! A prosím Vás všetkých popremýšľajte, a na akcii nám to povedzte priamo do očí, prípadne aj sem na fórum, ako to spraviť lepšie aby sme sa tam mohli naozaj stretnúť všetci a bez problémov. Zapojte sa aj VY do organizácie a podajte návrhy, posielajte ich sem, píšte ich do mailu, čokoľvek ale hlavne nešomrite...
Ďakujem za Váš čas a verím, že nájdeme cestu... nie len pre modely ale aj pre nás...
Obrázok užívateľa
Wlasto

Poslaťod marcel » Uto 14. Apr 2015 9:13:57

Dobré a rozumné riešenie . Za mňa ÁNO .
Účast predpokladám všetky 4 autá + doprovody bez stravy a pitia na oba dní : sobota expe a nedeľa trial
Nech dá Tomaš aj túto zmenu na CZ forum http://www.rc4x4.cz/topic14597.html
Chalani z CZ a Moravy aj mali zaujem prist ale ties ich pokial som s nimi písal doradilo výska štartovného + ich cena za dopravu .
Ubytko aby ušetrili som im ponukol gratis u mňa.To staĺe platí.
Účasť Madarsko a túto zmenu by bolo dobré rieśiť cez komunikáciu s Attilom.
Verím že sa za tých pár dní nič nezmení a stretneme sa všetci v dobrej atmosfére na dobrej akcii hallo
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod pera2008 » Uto 14. Apr 2015 9:21:27

u mna ucast plati. ked treba daco dorovnat, dajte vediet cez SS. Dakujem :D
Zatial som jediny z KE co pride :stena:
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť