No , Tamiya ale tie bodky nevrtaj lebo to som robil na iní rázvor . Nie na honcho . Ale ak nevieš ako to urobiť tak sem napíšem toto moje a celkom dobré riešenie . je som si auto prevrátil na strechu ale však ešte pred tým som si zospodu

karosérie nalepil tú žltú papierovú pásku zhruba na miesto kde majú byť tie dierky . Teraz hovorím o veľkom kuse pásky . A ked to auto bolo na streche tak som na tú pásku nakreslil čiaročky fixkou okolo toho stlpiku ale pred tým ako som tam tie čiaročky nakreslil tak som si podľa pravítka vycentroval karosku na stred , no a ked už som to mal na tej papierovej páske zaznačené tak som si na ten stlpik nalepil malí kúsok obojstrannej pásky , nacapil som karosku na stlpiky , prevrátil som si auto znovu na kolesá a zhora som sa pozrel na to či to tak zhruba sedí . Ak áno tak som odlepil karosku zo stlpikov a zo spodnej strany karosérie som spravil dierky aku skrutkovačom . Pri tejto činnosti si daj veľký pozor , niekoľko krát si to skontroluj a až potom rob dierky. A radšej rob krok po kroku . Ak si dačo nepochopil tak sa spýtaj na krok ktorý si nepochopil >