Pekne. Aka to je mierka? resp. Aku to ma napr. dlzku.
Este by ma zaujimalo to male cudo co ma stenly. Ako sa to vola?
marcel píše:Ďje to plastova skladacka MAXXPRO 1/16 mierka , postavena na kamionovom 14kovom MAN podvozku čo som použival na okruhové truck preteky...spomynal som ju na Prsanoch ze ju chcem psotavit..a podarilo sa a čo je hlavne dat na RC .... zatial udajne na SVK je nie takyto model na RC supravu..teda nebol ale už je
Dlzka 39 cm
https://www.google.sk/search?q=maxxpro+ ... 36&bih=734
Male čudo čo má Stenly je ako Tomas myslene ????ak myslis Stenlyho mini Wranglera na RC toho som mu videl som na PMD ine neviem
marcel píše:Na PMD niekto povedal ze sa to neda na RC urobit...tak som skusil a da saTak vďaka donesiem ho na daku akciu ...nemate daky typ na 16 kovu skladacku model auta z obdobia pred 2 svet vojnou daky veteran ? neviem nic take najst
... inak k tym malym RC zalozte nve vlakno a ak ides Tomas pisat Jezisokovi tak mal by som aj ja zaujem o 1 ks .. JanoS su aj ine modely ako Jeep a Pajero ???
marcel píše:Na PMD niekto povedal ze sa to neda na RC urobit...tak som skusil a da saTak vďaka donesiem ho na daku akciu ...nemate daky typ na 16 kovu skladacku model auta z obdobia pred 2 svet vojnou daky veteran ? neviem nic take najst
... inak k tym malym RC zalozte nve vlakno a ak ides Tomas pisat Jezisokovi tak mal by som aj ja zaujem o 1 ks .. JanoS su aj ine modely ako Jeep a Pajero ???
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia