marcel modely a karoserie

Expedičné vozidlá na podvozkoch AXIAL SCX 10

Re: marcel modely a karoserie

Poslaťod hollyml » Pon 30. Okt 2017 19:22:24

Pekne. Aka to je mierka? resp. Aku to ma napr. dlzku.

Este by ma zaujimalo to male cudo co ma stenly. Ako sa to vola?
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod marcel » Pon 30. Okt 2017 19:57:06

Ď ;) je to plastova skladacka MAXXPRO 1/16 mierka , postavena na kamionovom 14kovom MAN podvozku čo som použival na okruhové truck preteky...spomynal som ju na Prsanoch ze ju chcem psotavit..a podarilo sa a čo je hlavne dat na RC .... zatial udajne na SVK je nie takyto model na RC supravu..teda nebol ale už je :D Dlzka 39 cm
https://www.google.sk/search?q=maxxpro+ ... 36&bih=734
Male čudo čo má Stenly je ako Tomas myslene ???? :oops: ak myslis Stenlyho mini Wranglera na RC toho som mu videl som na PMD ine neviem :lol:
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod JanoS » Uto 31. Okt 2017 10:30:40

Nechcem to tu zababrať príspevkom od témy, ale to malé čudo, čo má Stanley je Orlandoo Hunter Jeep Wrangler. Dobrá správa pre Tomáša je, že pred "nedávnom" rozšírili rodinu aj o dvojkové Pajero Wagoon. Ja som už napísal Ježiškovi :D a v najbližšej dobe sa chystám na nákup. Dá sa to zohnať napr. na RC Mart-e. A na tie podvozky sa dajú urobiť pekné konverzie z malých kitov napr. 1/24 od Tamiye alebo Hasegawa.

Inak Marcel, pekný model, donesieš ho aspoň pre potešenie oka na nejakú akciu?
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod hollyml » Uto 31. Okt 2017 14:55:50

marcel píše:Ď ;) je to plastova skladacka MAXXPRO 1/16 mierka , postavena na kamionovom 14kovom MAN podvozku čo som použival na okruhové truck preteky...spomynal som ju na Prsanoch ze ju chcem psotavit..a podarilo sa a čo je hlavne dat na RC .... zatial udajne na SVK je nie takyto model na RC supravu..teda nebol ale už je :D Dlzka 39 cm
https://www.google.sk/search?q=maxxpro+ ... 36&bih=734
Male čudo čo má Stenly je ako Tomas myslene ???? :oops: ak myslis Stenlyho mini Wranglera na RC toho som mu videl som na PMD ine neviem :lol:

Ve to mi bolo celkom divne ze vsade som videl iba skladacky a ty mas RC. Super.
PS: ano myslel som toho maleho jeepa. Nic ine male som na mysli nemal. A uz som aj pozeral to pajerko. Mam dojem ze aj u nas ma jezisko jasnu predstavi. Potom dame mini rc trial. A samozrejme zalozime nove vlakno. Sorry marcel.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod marcel » Str 01. Nov 2017 11:04:22

Na PMD niekto povedal ze sa to neda na RC urobit...tak som skusil a da sa :-) Tak vďaka donesiem ho na daku akciu ...nemate daky typ na 16 kovu skladacku model auta z obdobia pred 2 svet vojnou daky veteran ? neviem nic take najst
... inak k tym malym RC zalozte nve vlakno a ak ides Tomas pisat Jezisokovi tak mal by som aj ja zaujem o 1 ks .. JanoS su aj ine modely ako Jeep a Pajero ???
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod pera2008 » Str 01. Nov 2017 11:59:29

marcel píše:Na PMD niekto povedal ze sa to neda na RC urobit...tak som skusil a da sa :-) Tak vďaka donesiem ho na daku akciu ...nemate daky typ na 16 kovu skladacku model auta z obdobia pred 2 svet vojnou daky veteran ? neviem nic take najst
... inak k tym malym RC zalozte nve vlakno a ak ides Tomas pisat Jezisokovi tak mal by som aj ja zaujem o 1 ks .. JanoS su aj ine modely ako Jeep a Pajero ???

jj prvy bol ford raptor
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod JanoS » Str 01. Nov 2017 12:40:12

Myslm že Orlando Hunter má len Jeep, Mitsubishi a Ford, ale na YouTube som videl karosérie Toyota Land Cruiser, Hilux, Mercedes G, Suzuki Jimny/Samurai...

Tuto má chlapík pekne spravené rc videá nielen takýchto mikro ale aj 1/10. https://youtu.be/z4Xn-kWZ13k

Ale aj Kyosho má takúto malú sériu Mini Z sa to volá. Len mám pocit, že tam majú skôr cestné auta, resp. nie off road.
Ale aby sme to tu nezabili, mali by sme naozaj vytvoriť zvlášť vlákno.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod peter » Štv 02. Nov 2017 12:55:44

marcel píše:Na PMD niekto povedal ze sa to neda na RC urobit...tak som skusil a da sa :-) Tak vďaka donesiem ho na daku akciu ...nemate daky typ na 16 kovu skladacku model auta z obdobia pred 2 svet vojnou daky veteran ? neviem nic take najst

dá sa ja mám Rolls Royce 1:16 :)

Peter
peter

Poslaťod marcel » Pia 03. Nov 2017 19:48:33

Peto na tvojom RR slintam na kazdej vystave...myslle som skorej nieco take ako su "gangsterské " auta z 30 rokov minuleho storočia http://modelcarsandmore.net/big_scale_120_to_18
Niečo mi naślo na tejto stránke ale ako to mat doma ? http://modelcarsandmore.net/big_scale_120_to_18

Inak chlapci makajú na "oprášení pieskom" Maxa a ja idem na Halowen party :lol:
Prílohy
IMG_2061.JPG
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod marcel » Pon 11. Dec 2017 20:55:27

Celkom sa mi páči keď ma niekto vyprovokuje že dávam foto svojich starých modelov :lol: tak pán predseda ďakujem za vyprovokovanie trocha som prekutral bananové krabice a aby bolo zas niečo nové v RC kolóne tak sa dávam na stavbu klasiky RC TRUCK DAKARKU :P
p.s. Prehodte mi prosim moju celu temu s volneho pokecu do spravnej / :?: expe 4x4 modely / Ď
Prílohy
IMG_2393.JPG
Obrázok užívateľa
marcel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Axial podvozky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia