do kazdej ruky dve ale nie vazne moj je ASOS-ko , Honcho je priatelkin Darinkin a Wrangel synovcov Jajov...vlastne este mam Bronco na CC-cku ale to mam v servise u petosa...
marcel: Úplná bomba, pecka, krása ... A vraj začiatočník, Hmmm..... Neviem čo viac dodať, lebo som onemel, neviem kedy sa mi vráti hlas a triezve myslenie?
oki vdaka za poklonu ...no mam mensiu prax s drevnemy modelmi lodi .skladacky z pasok balzy -a puzzlami / max som postavil 9000 ky -vraj su postavene len dve na SK / takze taketo "hrube " stavby aut a prislusenstva su celkom fajn realizovatelne ..a nenicia mi oci ako male modely...M
tazne je na aute -tvrdeny plast prichiteny o ram auta - podvozok dingo ma take vzadu "ocka " a na privese klasika drziak do "V" so stredovou vyplnou -plech dierka v prednom uchyte - odpajanei na zavlacku ...dobres a s tym jazdi ale nie po hlbokom snehu..
aj mas vozik urobeny? teraz pisem cez CZ forium poslali mi meilom pekny navrh ako urobit aj tlmice a vyklopnu korbu....dam sem foto...ale najprv musim dokoncit mitsubiśi kokso pajero...