ten hummer je kráááásny odkial si vlasne zohnal kasnu hummera?
Team: RCExpedition Cars: RGT Toyota Land Cruiser 76 series Tamiya CC-01 Ford Bronco 1973 Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero 1993 2.8L V6 Amewi/RC4WD Jeep Wrangler Rubicon JK 3 door 2012
a tie strešne nosiče čo máš na hummerovi si kúpil alebo odkial ich máš? aj mne by sa na honcho zišli
Team: RCExpedition Cars: RGT Toyota Land Cruiser 76 series Tamiya CC-01 Ford Bronco 1973 Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero 1993 2.8L V6 Amewi/RC4WD Jeep Wrangler Rubicon JK 3 door 2012
no to by bola škoda zničiť na trialové expedície,čo jazdievate,z ním by som si jazdil čisto expedičky ,ta ne?
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Kedźe zrejme Petos pojde po nedeľnom vyńadrení na śachtićkach s humweekom trial morava tak som sa rozhodol pretrial úpravu jajovho rubicona s ktorym pojdem trial ja. Skratenie naraznikov , letná karoseria a este to jemne oscalovat a pekne osvetliť.. Motív : kompozícia Fčera a dnes Nema niekto tie male sroubicky dlhsie / kuk pravy predny naraznik ?? cca 10 ks ??
Neviem ci dobre vydim ten predny naraznik ale ak je to z dinga tak si nemyslim ze je to dobra volba na trial je moc siroky budes s nim orat ale to je len moj nazor a pisem to len preto lebo chcem aby tu moravu vyhral niekto od tialto takze drzim palce