cerno ano je z dinga-upraveny - na šírku a skrátený aby nepretŕčal cez gumy.mozno ho teda na tvoju radu este upravim a dam vyššie -aj zadny narazník ...ešte tam bude pár úprav a potom terenna skúśka ... nooo vdaka za držanie palcov -ale na predne miesta v triale mam v teame dvoch expertov -peťovia sa verím pochlapia.
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
no bola taká pohodená , napravy mam doma ,prevodovku...tak som to takto vymyslel... Pato nie DAKARKA ale " EXPEDICIA SAHARA - HĽADANIE PRAMEŇA NÍLU " cracky -mas este tie 4 kolesa???
budúúúúúúúúúúúúú ,ak pôjdeš na expe z tatrou,pôjdem aj ja ale z modrou
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
ZC Tatrovaci ne ...večer som ju zacal upravovať na 4x4ku ..nevyzerá to zle -ale nie je to podľa muojhu gusta..nie som veľmo na taketo kolosy a postaviť z toho niećo nie ej problém ale ak by mi to stálo len v izbe .. tak ak má niekto o tatru záujem je k dispozícii.. ta zelená je dobrá inśpirácia https://www.google.sk/search?q=tatra+sa ... h&imgdii=_