vdaka za podporu ..len problem zohnat original polep nalepky a nemam na to oči aby som to dokazal tak jemne vystrihovat...teraz makam na majaku - prave to bol dovod preco som sa do tejto stavby pustil.../ ten co som mal na exped kordiky / ...tak ma napadlo -co tak k majaku postavit auto ???
no výborne ,velmi pekne si to vyriešil a čo sa týka majáku,videl som na českom fore auto kde mal k sebe prilepené dva zapalovače asi modré,už si nespomínam a dal do nich ledky.
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
to Cracatith: Také majáky mal kedysi Pepo na Defe. to Marcel: Skús zavolať Wlastovi alebo Pepovi. Možno sa nájdu nálepky ASOS. Viem, že boli sponzorské.
vdaka -pepo mi uz volal ze nalepky zhana od wlasta..ale teraz akurvatne ked pisem mi ich doniesli aj chalni zo zachranneho systemu..wravia ze to moc hezzkyyy vypada...zajtra ho mam doniest ku nim na zachranny system.. tak majaky blikaju ,nalepky idem lepičkovať na sobotu bude verim pojazdne..a po jazdeni obite.. ..foto pridam vecer