Mitsubishi Pajero Wagon 93

Vozidlá na iných typoch podvozkov alebo domáca výroba

Re: Mitsubishi Pajero Wagon 93

Poslaťod ggeerrii » Pon 21. Nov 2011 21:52:10

ono to je trošilinku dlhšie kvôli tomu, že nebudú zadné sedačka tak som to posunul trošku dopredu namiesto tých zadných sedačiek, hneď za plošinou pôjde rám - vnútorný rám som použil z honcha z tej klietky a hned za tým rámom pôjdu sedačky,
teraz stavba trošku stojí nakoľko nemám sedačku ( objednal som si tú z rc4wd ) a ked nemám sedačku nemôžem pokračovať, :? a dochádza aj PSHčko
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod sosky » Uto 22. Nov 2011 20:10:18

Len aby to nevypadalo ako pohrebak :D ale nie robim si srandu len makaj.
Obrázok užívateľa
sosky

Poslaťod ggeerrii » Uto 22. Nov 2011 20:36:40

to je záložný plán, keby to nevyšlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale nie , dnes som pokročil tak že som r*zjebal dremelku tak som ju dal reklamovať hotová by mala byť piatok , tak zatial to len brúsim k dokonalosti :lol:
potom ešte plánujem palubovku, respektíve inšpirujem sa z netu ;) 8-) a čakám kedy my napíše PeťoS ako to je s tou sedačkou a tým wikingom čo som si objednal z RC4WD cez neho :)
Dúfam, že my bude sedačka sedieť, a, že sa tam aj panák vopchá a nebudem musieť vymíšlať novú sedačku alebo dačo iné :? :geek:
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Predchádzajúci

Späť na Made by ...

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť