Presne ako som spominal , pretoze v bode 4.1 by som mohol byt zaradeny podla razvor-u ako CC-01 !!! pretoze Pajo CC-01 ma pod 250 ! v kategorii cislo ,, 3 ,, a popripade aj v kategorii cislo ,, 4 ,, ako prototyp a ... , kedze kategoria je otvorena . A co sa tyka bodu 4.2 tak tam myslim ze tiez nepatrim pretoze : nieje ani pasak , ani stavebko , ani vojensky ..., ani polohospo , dokonca ani monster i ked tak pre niektorych posobi A CRAWLER to uz nieje davno po upravach na podvozku z ktoreho to cele zacalo

. No a v neposlednej rade tiez myslim ze ani posledny bod ma neblokuje z istych dovodou - staci pozriet Winter Classic 2013 ( absolvovali ju ,, auta ,, ktore jasne vylucuje bod 4.2 - crawler a ... )
TO vsetko len pre objasnenie podla mna pretoze podvozok MAVERICK SCOUT je si myslim nieco medzi AXIAL SCX a CC-01 samozrejme po uuuplne jednoduchej uprave

( tlmice zmenia uhol sklonu-zavesenia na napravu a uz niesu vlastnosti Crawler

).
CO sa tyka trate velmi rad pridem niekedy skusit

aaa maly dodatok ku kolesam co su na foto su hlavne preto lebo to chcem skusit tak , ze ci to je az take hrozne ako to niektory na forach a internete popisuju ze to nepojazdi s tym nic

(myslim ze bude smykat a pod. )
A na TYCHTO foto sme sli o 1cm dolu

...