Jeep JK - truggy

Vozidlá na iných typoch podvozkov alebo domáca výroba

Re: Jeep JK - truggy

Poslaťod Peter509 » Pon 11. Apr 2011 19:10:55

Jerry má pravdu, v podstate, ako to tu čítam, tak máš asi dobrých sponzorov. Ja som otestoval na mojej Tamiyi jednu konfiguráciu, ktorá sa mi osvedčila a ostávam pri nej. A tak ti poviem, naviažem aj na druhú tvoju tému. Každému vyhovuje v aute niečo iné, takže to je taká viac-menej všeobecná téma. Ty to hlavne dokonči, aby si bol pojazdný, nielen aby si šlapal povedla nás...
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Pon 11. Apr 2011 19:19:26

jasne dáko to dám dokopy , čo sa týka sponzorov .... mám komplet vyskladané drift auto a ten regulátor a motor je odtial , prehodiť ho nie je nič finančne náročne :lol: preto aby som nekupoval XYZ motorov ... tak som skusil 13 strieda bezsenfor , vyskúšam uvidím , potom tam skusim dať aj uhlikač 55/45 a ak nájdem tak 35 a klasiku johnson 27 :roll: to čo bude najviac vyhovovať tak to tam dám a s tým budem jazdiť , každopádne tieto motory som mal ešte skôr ako podvozok tohto Jeepa ;)
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod ggeerrii » Str 13. Apr 2011 19:43:13

Tak , dnes my Andrej doniesol pneu a disky , neskôr pridám foto ;) konečne som vyladil tlmiče :lol: dal závvažíčko do kolies ......
foto → http://ggeerrii.rajce.idnes.cz/jeep_JK_truggy/
Prílohy
A1.jpg
A3.jpg
A2.jpg
Naposledy upravil ggeerrii dňa Pon 18. Apr 2011 20:48:13, celkovo upravené 2
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod ggeerrii » Pon 18. Apr 2011 20:35:50

tak malý UP , konečne som spravil to čo som nikdy nemal a závidel som to Vám :) osvetlenie 8-)
použil som

2x svietivá červená LED dióda zadné svetlá inštalované
2x svietivá biela LED dióda predne svetlá
2x svietivá biela LED dióda predne reflektory
1x svietivá žltá LED dióda interiérové svetlo
6x svietiva biela LED dióda rampa

bohužiaľ vyfotografované mám len tie červené svetlá :x v tom najlepšom my došli konektory :lol: akosi som si to zle spočítal :roll: :?

fotky tu :arrow: http://ggeerrii.rajce.idnes.cz/jeep_JK_truggy/

// konečne sa my podarilo pridať prílohu :geek:
Prílohy
osvetlenie.jpg
svetlo :)
8888888888888888888888.jpg
takto svietia červené LEDky , zatial jediné funkčné :D
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Pon 18. Apr 2011 21:18:45

Začína to vyzerať vcelku pekne. Len tie pánty a kľučku na zadnom čele si nemusel patlať s centrofixou. Šup s tým dolu, kazí to dojem z auta.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Pon 18. Apr 2011 21:23:56

som strašne rád ,že sa auto dakomu páči
do kasni ako takej som sa nepustil , zatial !!!!
predchádzajuci majtel zvoolil krásnu farbu ale dodrbal to timito fixkami , dám to dole alebo to prelepím čiernou foliou ;) striekať sa my to nechce ,
Ďalej mám malinký problém predchádzajúci majtel pán žila si tam vycapil strašne veľa svojich reklamných nálepiek :lol: ktoré postupne miznú dole ale po nich ostáva lepidlo na kasni , neviem ako ho dať dole , Andrej my dal radu aby som ho žmoli že ono tak zíde dole , zišlo bez ujmy na laku , ale necítil som si prsty :mrgreen: tak nevime či kúpiť dáky odmasťovač alebo dáky saj-rajt na to :?: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
dalej prilepím poriadne snorchel a dám dopredu reflektory a značku , to bude celí postup 8-)
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod JanoS » Pon 18. Apr 2011 21:36:23

Vyzerá to celkom k svetu, ale zdá sa mi, že to svieti až moc? Máš to napájané cez nejaký modul? Ak nie, skús tam dať nejaký väčší odpor aby to nesvietilo ako diaľkové svetlá natreté na červeno. Neviem čím to máš natreté, ale to lepidlo po samolepkách by mohlo ísť dolu alpou, len to najprv vyskúšaj na nejakom skrytom mieste ako bude alpa reagovať s farbou.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod bado7907 » Pon 18. Apr 2011 21:46:48

je to celkom pekné ggeerrii tou alpou by to mohlo isť alebo vyskušaj lieh ten by mohol pomôcť.tak ako povedal Peťo tak ten dojem kazí ta centrofixka na tych pantoch kup si malý štetček a čiernu farbu a krásne sa to dá zatrieť nemusíš to striekať. ;)
KAMAZ 6350 lesovoz- vozím drevo do hory-ten už je vo svete
Vaterra Ascender- pohrebáčik-a tento tiež
Kolesový nakladač LIEBHERR I586 Full metal 1/12
bado7907

Poslaťod ggeerrii » Uto 19. Apr 2011 6:40:22

Ďakujem za pochvalu :)

Janos → svetlá su robené tak , že sú letované na kabliku ktorý je pichnutý do modulu TLU-01 odpor tam nechystám dávať , vzerá to dobre a myslím si že akurát , foták trocha ( trocha moc ) skresluje :lol:
čo sa týka tých svetiel , mám to vymyslené tak , že to TLU_čka pôjde prúd z mikro-serva , takže budem si môc regulovať intenzitu svetla ( podla prúdu ) // bohužiaľ budem tu silus svetla regulovat na všetkých a nie samostatne :| ale to sa dáko vyrieši :) hlavne ,že to svieti :)
tu alpu skúsim ;)

bado → ak nevíde alpa skúsim ten lieh , ono to sú take kvalitné nálepky , že na laku su ako keby " odtlačky " su to tie nálepky čo sa lepia na autá :roll:
čo sa týka klučiek rozmýšľal som aj nad revelkami , skúsim tie a ak sa my to nepodarí tak tam drbnem foliu 8-)
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Uto 19. Apr 2011 15:49:41

Keď dáš dolu nálepku a ostane tam po nej obrys, s tým pravdepodobne nič nenarobíš, bo okolitý lak zostárol a pod nálepkou ostáva ako nový. Jediná možnosť je len prestriekať auto, alebo zobrať nejakú brúsnu autoleštenku a skúsiť tak vyčistiť. Inak ti neviem pomôcť.
Obrázok užívateľa
Peter509

PredchádzajúciĎalší

Späť na Made by ...

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť