Marek teraz to vyzera fajnovejšie ved treba ho pustiť do terenu a sam uvidiš čo treba zlepšiť alebo prerobiť no a o tom blatičku tak to rataj že po každej expe budeš pucovať, riadiť , čistiť viac ako svoje velke auto bohužial tak to je kuk aKO JAZDIME
presne na takyto bordel som si to staval , takze uz aby to bolo niekde s ostatnymi... A asi si budem vyrabat tlmice sam, aspon sa pokusim plus co sa tyka kolies ked budu k maaaniii tie co chem tak vymenim, neviem ich nazov teraz ale to je jedno...
mam ich vsetky štyri pekne v rohu vyložené v obyvačke ..maju tam svoj v rohu blato kútik .. akurat som sa na ne kukol ako su krásne ufúlané zablatené a kto príde tak na ne kuká aké su tam krasne!
nieeee kozy len som chcel vediet ake spinave a kde to davas, takto si to aj ja polozim ale myslel som ze ozaj spinave... opisoval si to kus horsie podla mna a su pekne len ten Jeep cervenacik je tiez kus do pavuka uz hm , ja by som nan dal kolesa z maverick-a.
no posledne sme boli jazdit pred dvomi tyzdnami tak spina opadla ...jeep je nie pavúk ja pavuky nemam ..len je na podstavci aby nestal na kolesach tak sa to tak zda..1,9ky ripsawy na scotackych bedlockoch.
Naposledy upravil marcel dňa Str 17. Dec 2014 19:24:45, celkovo upravené 1
Nooo a som tu zas ... Hadam potesim tych ,ktorym to az tak nesmakovalo a vsimnu si detaili zmien ... FOTOOO Aaa tlmice maju oko - oko ( 70-75 mm) , sirka napravy vratane kolies ( 225 mm ) a svetla vyska v strede ( 45 mm ) .
A chcem aj odpovedeee : mozes na expe aj trial , nemozes ani tam ani tam , hocicooo ...
Prílohy
Naposledy upravil RC_Marek dňa Ned 21. Dec 2014 21:27:08, celkovo upravené 2