Jeep JK - truggy

Vozidlá na iných typoch podvozkov alebo domáca výroba

Re: Jeep JK - truggy

Poslaťod ggeerrii » Uto 19. Apr 2011 19:01:05

Ano aj ja to tak vidím , ALE dal som to dole :!: :idea: alpou a kde alpa nezabrala pomohla domáca slivovica :idea: :lol: bez ujmy na laku 8-)
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod JanoS » Uto 19. Apr 2011 21:23:06

ggeerrii píše: a kde alpa nezabrala pomohla domáca slivovica :idea:

Ježišikriste toľká škoda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod pepo » Uto 19. Apr 2011 21:36:41

Janči akurat si mi to z ust zobrav. Že slivovica. GGEERRII ak máš prebytok dones na expediciu :D :oops:
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod ggeerrii » Str 20. Apr 2011 6:33:04

no dobre teda , donesiem ;) 8-)

smalll UP :) predné svetlá , predné svetlá sú na môj vkus až moc silné , omnoho silnejšie ako zadné svetlá :)
preto som sa rozhodol že tie dve ledky spojím aby som ich mohol napichnúť z jedného zdroja :) ale aj tak sú silné :D myslím ,že v izbe svietia silnejšie ako 60W žiarovka :lol: :mrgreen: :lol:
rozmýšlal som aj nad odporom , ale nakoniec som sa rozhodol ,že to nechám takto , a nebudem robiť reflektory , ak áno tak nebude rampa 8-) svetla je dosť 8-)

taká malinká otázka :) kde máte pripevnené moduly ? všimol som si , že vetšina z Vás má svetlá napojené do modulov, preto sa pýtam , že ako to mám spraviť , mám dať modul do vodotesnej krabičky a nechať aby trčali len káble k LEDkám :?: ale potom ked dám dolu kasnu nebudem ju moc dať dalej ako na 10 cm od auta ( od LED svetiel zpredu ide 15cm kábel zozadu ide 45cm kábel , ked sa to zamaskuje tak to akurát vychádza tak že dám kasnu len pár cm od podvozku ) :? :( , alebo mám zabudovať modul do interiéru :?: :idea: a spraviť pol metrový kábel od prímača k modulu :?: :idea: a budem môcť posúvať kasnu na pol metra od podvozku 8-)
Prílohy
predne svetlá.jpg
predné svetlá
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod pepo » Str 20. Apr 2011 14:43:34

S teba sa stáva MODELÁR. Zatial to vyzerá pekne.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod ggeerrii » Str 20. Apr 2011 15:05:07

a to som ešte ani nezačal :mrgreen: ale nie , som strašne rád ,že sa Vám auto páči ;) mne sa zatial nepáči , tu je zoznam čo chcem ešte spraviť

TOTO ma ešte čaká na kasni ..... keď to bude všetko splnené tak až potom budem spokojný a poviem si , ""prvé auto ktoré som dokončil "" :lol:

fáza 1 - nelatovať LEDky ...................................................................splnené
fáza 2 - natiahnú káble od LED svetiel zamaskovať ich a sfunkčniť to................N
fáza 3 - zapínať svetlá ON/OFF na diaľkovom............................................N
fáza 4 - hrubý interiér ......................................................................N
fáza 5 - zbúchať korbu , časom ju aj zaplniť doplnkami................................N
fáza 6 - nafarbený/ po lepený interiér....................................................N
fáza 7 - funkčný interiér s posádkou......................................................N
fáza 8 - odstrániť lepidlo po nálepkách a pekne spraviť klučky .......................čiastočne splnené
fáza 9 - svetelná rampa a ochranný rám okolo strechy .................................N
fáza 10 - odstrániť R2 a nahradiť ju T1 disruptorom a redukciou HPI Welikig ..... N
fáza 11 - spraviť pod-behy aby blato nefŕkalo dovnútra ...............................N
fáza 12 - spraviť vlastnú vodotesnú skrinku pre elektroniku .........................N
fáza 13 - pospájať káble do jedného aby to nevyzeralo ako u " cigáňov " ..........N
fáza 14 - doplnky (stierače/ smerovky/stierky/gumové lemy na blatníky ..........N

............. roboty ako na kostole :lol:
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Str 20. Apr 2011 20:13:42

Ja mám modul nalepený zvnútra karosérie pod korbou, natrel som ho tým čiernym sajrajtom od Petosa, už to plávalo aj po potoku a zatiaľ to funguje bez problémov. Káble mám dlhé akurát tak, že dám karosériu vedľa auta a môžem vcelku pohodlne meniť baterky a tak...
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod JanoS » Str 20. Apr 2011 23:45:10

Ja to mám v krabičke spolu s regulátorom a ostatnou elektronikou. Nalepené, či skôr položené to je na podvozku, aby bolo ťažisko čo najnižšie. Daň za to je to že kasňu môžem akurát položiť vedľa auta.
--
Graupner MX-12, 2,4 GHz
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod ggeerrii » Štv 21. Apr 2011 9:38:16

a práve toto nechcem :roll: lebo nikdy človek nevie čo sa mu može s tím stať :x
preto som sa rozhodol , že spravím interier napevno a do intterieru zabudujem modul , veď je maličký :lol: sa tam dáko zmestí 8-)
Tak som sa rozhodol že káble od svetiel pôjdu do modulu ktorý bude na kasni a jediní problém bude natiahnuť do modulu z prímaču elektriku , ale to vyriešim tak že použijem kábel o dĺžke 2 metrov , a kábel namotám do takej navíjacej srandy takže kábel nebude pretrčať , a keď budem potrebovať posunúť kasňu tak ju ľahko posuniem na dĺžku 2metrov a lanko sa potom sa mo navyje takže nebude tam káblov ako vo fukušime :mrgreen:
tak ako pozdáva sa Vám to ? :lol:
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod JanoS » Štv 21. Apr 2011 12:24:18

Ja by som skôr vyskúšal niečo ako rozpájateľnú svorkovnicu na káble čo idú k podvozku a do kasne. A keby si to potreboval dať dole tak to len rozpojíš na dve časti. 2 m kábel sa mi zdá zbytočne dlhý, nehovoriac o tom že to na čo ho budeš navijať zaberie nejaký priestor a tiež to bude čosi vážiť, takže aby sa to neminulo účinku.
--
Graupner MX-12, 2,4 GHz
Obrázok užívateľa
JanoS

PredchádzajúciĎalší

Späť na Made by ...

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť