a to som ešte ani nezačal

ale nie , som strašne rád ,že sa Vám auto páči

mne sa zatial nepáči , tu je zoznam čo chcem ešte spraviť
TOTO ma ešte čaká na kasni ..... keď to bude všetko splnené tak až potom budem spokojný a poviem si , ""prvé auto ktoré som dokončil ""
fáza 1 - nelatovať LEDky ...................................................................splnené
fáza 2 - natiahnú káble od LED svetiel zamaskovať ich a sfunkčniť to................N
fáza 3 - zapínať svetlá ON/OFF na diaľkovom............................................N
fáza 4 - hrubý interiér ......................................................................N
fáza 5 - zbúchať korbu , časom ju aj zaplniť doplnkami................................N
fáza 6 - nafarbený/ po lepený interiér....................................................N
fáza 7 - funkčný interiér s posádkou......................................................N
fáza 8 - odstrániť lepidlo po nálepkách a pekne spraviť klučky .......................čiastočne splnené
fáza 9 - svetelná rampa a ochranný rám okolo strechy .................................N
fáza 10 - odstrániť R2 a nahradiť ju T1 disruptorom a redukciou HPI Welikig ..... N
fáza 11 - spraviť pod-behy aby blato nefŕkalo dovnútra ...............................N
fáza 12 - spraviť vlastnú vodotesnú skrinku pre elektroniku .........................N
fáza 13 - pospájať káble do jedného aby to nevyzeralo ako u " cigáňov " ..........N
fáza 14 - doplnky (stierače/ smerovky/stierky/gumové lemy na blatníky ..........N
............. roboty ako na kostole