kedže do Vašej akcie ostávajú cca 2 mesiace myslím že je vhodný čas predebatovať všetky eventuality a doriešiť veci tu biele na čiernom, ako potom v BB na seba budeme pozerať s otvorenými ústami, že čo kto točí.
Úprimne za seba poviem že mi príde čudné že chcete diktovať ostaným čo a ako zaradiť, vychádzam z tu zverejnených pravidiel a mojich vedomostí v tejto oblasti, nečudujte sa potom že inde mimo BB sa nehraje podľa Vašich pravidiel.
Uvažujem otom že by som išiel do BB tak sa radšej vopred informujem čo a ako, kedže Vaše pravidlá sú Vaše a budú platiť na Vašej akcii, tak aby som nebol sklamaný.
Pouvažujte na zmene pravidiel, tie by mali vychádzať z konštrukčnej koncepcie podvozku + s obmedzaním rozmeru kolies napríklad axial a mex podvozky pri SCALE prevedení používajú kolesá 1´55 max 1´9 oproti CC01 kde na 90% sú 1´55 .
Ďalej je čudné že truck kasňu z ABS napríklad Toyota hilux od Tamyie podla vášho klúča zaradíte ku ABS kategórii a naopak Jeep grang cherokee z lexanu od Proline s kovovou záhradkou na streche bude v kategorii Lexan, tieto dva prípady vyvracajú vašu teóriu o INOM ťažisku a preto si myslím že takéto zaradzovanie nieje voči ostatným férové.
Tak isto by sa to týkalo aj Vaterry, ak na ňu dám kasňu z lexanu bude v kategorii CC01, čo mne pride voči CC01 ako brutal nefér, už len z hľadiska rozmerov Vaterry, jej vonkajší pôdorys je o niečo dlhší ako dingo a o niečo kratší ako Honcho ale v oboch prípadoch je širší o 2 cm, čo je absolútne mimo CC01.
Z toho čo tu píšem je tada jasné, že každé auto je v podstate iná kategoria, preto je mi jasné že neviete určiť jednoznačne kto je v akej kategorii, ako píše tu niekto vyššie kedže nejde o Zlaté trenky tak neriešte kategorie jednoducho si prejdeme Trial, zabavíme sa , veď o to tu ide, a keby niekto veľmô chcel vyhrať tak mu vytvoríte vlastnú kategóriu a dáte zlatú medajlu.
Vaterra patrí k SCX10 , o tom môžete polemizovať, hádať sa , sťažovať v Štrasburgu, ale to je tak všetko čo s tým možete robiť, je mi jasné že bude mať nevýhodu kvoli otvorenej prednej náprave, ale oprati CC01 je to ako keby ste porovnávali bicykel Favorit rv:1981 s Cannondalom rv:2012 a či budem mať kasnu na Vaterre lexan alebo ABS bárs ako SKEJLOVÚ tak to je tak nepodstatné voči podvozkom CC 01 ako stierače na ponorke.
nebrete to ako nejaký útok na vaše pravidlá len podnet na zamyslenie, veci sa hýbu, modelárstvo je momentálne v brutálnom progrese tak by ste museli pravidlá upravovať s každým ďalším novým podvozkom , jednoducho TRIAL OPEN