CZ:SVK forum

Odkazy na videá RC, fotky a všetko ostatné

Re: CZ:SVK forum

Poslaťod pepo » Štv 23. Feb 2012 21:53:26

Vsak v BA sme z BB za 1.5 hod. :D Ja verim a dufam ze sa spolupraca posunie dalej.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Re: CZ:SVK forum

Poslaťod jurok » Pia 24. Feb 2012 20:09:37

Ahojte chalani z BB. Ja som tiež jeden z tých páchateľov z posledného pojazdenia. Ono celé som to spískal asi ja, keď som oslovil kamaráta Petra, aby sme si šli pojazdiť, lebo som chcel vyskúšať moju novú kasňu F-150, kým je ešte trochu snehu, lebo na snehu som ešte nejazdil. Ani vo sne ma nenapadlo, že by niekto zo širšieho okolia nás poctil účasťou na poobedňajšom pojazdení. Inak som úprimne rád, že aj chalanom z väčšej diaľky by sa neťažilo prísť, aj keď tu nemáme také nádherné terény na celodenné jazdenie. Samozrejme aj my určite radi prídeme, keď bude príležitosť. Ale ruku na srdce, naozaj som nevedel, že toto fórom existuje. Až Peter mi o tomto teraz povedal a som rád, že naša komunikácia sa odteraz oveľa zlepší. Ste určite fajn chalani, a teším sa na skoré stretnutie. Ahoj.
jurok

Predchádzajúci

Späť na Voľný pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia