Na RC expedícii takého rozsahu som bol prvý krát, takže nemám s čím porovnávať.
Napriek tomu si myslím, že akcia bola dobre pripravená, miesto konania pekné, trate zaujímavé.
Čakať na nočný Pathfinder som síce nevydržal, ale jeho vyhodnocovanie nasledujúce ráno bola možno väčšia sranda, než samotná jazda

Osobitne oceňujem aj "catering" . Guláš bol dobrý, grilované mäsko a klobásky špicové

Takže všetka česť tímu organizátorov.
Sám občas organizujem nejaké modelárske akcie (lodičkárov), takže viem, koľko starostí s tým je.
O to viac si cením každého, kto je ochotný venovať svoj voľný čas na prípravu takejto akcie.
Dúfam preto, že chalanov z Bystrice nepoustí elán, a pripravia aj ďalšie ročníky.
P.S. Na záver si neodpustím jednu poznámku, ktorá nepatrí organizátorom, ale skôr ostatným účastníkom.
Vážený páni,
keď už nám organizátori pripravili dobrú grilovačku a pitie, je ozaj tak veľký problém po dojedení odniesť poháre a tácky s obhryzenými kosťami a nedojedenýmy zvyškami do pripravených smetných košov ???? Snáď nechcete, aby to po nás upratovali organizátori ? Pripadá mi dosť nechutné sedieť alebo opravovať model medzi nedopitým pivom a zvyškami jedla , ktoré tam ležia niekoľko hodín ....