no vsetko by malo byt mierka 1:10 ...takze ..ja ked vojdem do "hraćkarne" a nieco ma zaujme -napr tento skuter -tak na krabicke je v akej je mierke...popravde tento je 1:12 ....desiatkovy ale hladam stale...tento je pamiatka z dovolenky -zaujal ma farbou a ako inspiracia farebnej kombinacie na honcho..a je na dialkove ovladanie...
je trosku mensi ked to porovnam z realom no nie je to az tak moc okate. mne sa to paci. inac merseliiino ja z teba odpadavam. normalne si ta viem predstavit ako sa z toho doma vytesujes.
vdaka...ucim sa .. akurat realizujem namet z CZ fora .vyrabam na honcho svetla...ucime sa cely zivot .. PS - buduci tyzden operacia ruky takze budem nepouzitelny -tak chcem porobit co sa da...
tak uz svetla svietia..aj ked nie je to podla predstav pred vyrobou ..chybami sa clovek uci.....
ties sa vam tie svetla zdali po vycisteni ",matne " ?? hadajte cim so to vycistil.....
- rada : lexan po odstranovani farby odlakovacom / na nechty / ostane biely -matny..treba ho vycistit niecim mastnym..ja som pouzil slaninu... dobra rada z CZ fora..
idem dnes robit vecer nove paraboly-prave mi doniesli na to vhodny material..tak urobim aj pre teba...ak sa pojde cez vikend niekde pojazdit -pozries ci to chces tak urobit .ok . dam vecer foto nove ako to vyzera...