Bruder Scania

Vozidlá na iných typoch podvozkov alebo domáca výroba

Re: Bruder Scania

Poslaťod ( Rocky ) » Pia 13. Dec 2013 22:14:35

Mňa by to aj avilo keby mam čas peniaze a nervy a keby to viem hlavne rozobrat :D :D :D :D
Mam traktor john deere ale neviem ho rozobrat :D skušal som všetko ale bojim sa že by som dolamal kabinu atd.
TRAXXAS MERCEDES G63 AMG 6x6
Obrázok užívateľa
( Rocky )

Poslaťod marcel » Sob 14. Dec 2013 9:59:22

no rozoberanie je moje hobby.skoda ze si tak daleko..prides na vianocnu expe ? zober ho pozrieme sa na to v kolektive odbornymi okami nieco vymyslime ako ti pomoct a poradit .oki ?
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod sosky » Sob 14. Dec 2013 11:16:28

Tak prerábat traktor na začiatok by som ti vobec neodporúčal ešte ak by ťahala len zadná náprava ale v teréne sa ďaleko stým nedostaneš začni dačím jednoduchším.
Obrázok užívateľa
sosky

Poslaťod ( Rocky ) » Sob 14. Dec 2013 11:27:36

Na vianočnú exp. možno prídem ale chalani z fóra rc4x4.cz tam maju tiež prerabanie traktorov ale ked som čítal nedočital som sa o rozobrati traktoru :( síce chel som si kúpit už hotový rc traktor a potom ho poprerabat napr. tu http://modely-rc.eu/rc-traktor-claas-rc-axion-850-116.htm
Možnosti je vela to hej ale na forach kde prerabaju traktori maju tiež len zadný pohon (serva) a vytačanie tiež len servo aj zadnu hydrauliku maju zo serva :D a servo je myslím silné nie ?
Akože dá sa spravit traktor z pohonom 4x4 napr. tu http://www.youtube.com/watch?v=NsxB0YQpFqY alebo to iste http://www.youtube.com/watch?v=7-iT-QMD0pc sice mu napravy vytrčaju ale je to v poho :)
alebo aj tu aha http://lancer76.rajce.idnes.cz/Xerion_5000/ pohon (serva) ale taketo niečo ja nedokažem spravit neni času :D
Čo by si mi odporučil urobit ako rc hmm
Obrázok užívateľa
( Rocky )

Poslaťod marcel » Sob 14. Dec 2013 11:42:32

na rozobratie -len hladat skrutky kde su -vsetko je zložené hraćky nebyvaju nasurovo zlepene hlavne nie takéto .skoda ze si daleko od BB pozreli by sme sa na to spolocne..co sa tyka pohonu a pouzitie servospohonu -ano odporucam - ties to idem an jednom modely tak yvskusat -radu mi dal sosky..skusenost s tym zatial nemam ale postupne sa ućime ...takze śuśup -skus rozobrat a daj foto ako to yvzera z dnu a potom budeme mudrejsi.alebo pockaj nia vianocnu expe..
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod ( Rocky ) » Sob 14. Dec 2013 11:44:57

Skúšal som aj rozobrat nie su tak skrutky ono to je pospajane tžakymi umelinkami a največšiu čast drží kabina. Zatial ešte nemam nič kupene ani serva ani Rc súpravu tak sa moc ešte do toho nechcem púštat. Najjednoduchšie kupit hotový traktor a ten poprerabat nie ???
Obrázok užívateľa
( Rocky )

Poslaťod marcel » Sob 14. Dec 2013 12:09:19

su tam zrejme pouzite skrutky na specialny trojuholnikovy nastavex do tvaru "Y" nebyva to zlepene len zoskritkovane .idealne ked ho mas uz kupeny je rozobrat a podla toho co tam bude pasovat vyrobit pohon a lektroniku...vysialc ,prijmac a ovladanie ked bude cez serva je to trocha komplikovanejsie ale realizovatelne zapojenie ...vecer ti dam link z tank ako sa to da...
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Peter509 » Sob 14. Dec 2013 12:49:22

Bruder hračky nešroubuje a nelepí vzhľadom na určenie deťom pre ich bezpečnosť. Všetko je to založené na klik forme, niečo podobné ako monti system, len toto je robené oveľa odolnejšie. Ja som mal tiež problém rozobrať Scaniu, buď hrubým násilím, alebo hľadať schodnejšiu cestu. V pivnici mám ešte MAN ťahač, ten má podobnú formu klik systému.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ( Rocky ) » Sob 14. Dec 2013 19:41:26

OK :) dík marcel
Obrázok užívateľa
( Rocky )

Poslaťod marcel » Sob 14. Dec 2013 19:48:13

hľadám to zapojenie ale neviem ho najst / vymazava sa mi hostoria v PC /...vydrz pohladam...v podstate sa jedna o to źe servá pohánajú kolesá -riadenie -náhon .zo serva je vybratý dorazový kolík a prevodovka je ponechaná..akú životnosť / kolko vydrźíto servo takto poháňať model - to som nezistil
skús to rozobrať a nafotiť
neboj ak daćo praskne -zalepíś...

a ta rada od 509 ky - skus jemne nasilu rozoberat plastové úpony .
Obrázok užívateľa
marcel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Made by ...

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia