CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Po dlhom čase sa projekt trošku pohol vpred. Dnes som dorobil zadné čelo a nedávno som nastriekal disky na čierno, ale to nemám zatiaľ foto. Ak najvyšší dá a zajtra sa mi bude chcieť, tak sa pomalinky pustím do najťažšej časti, a to predného čela.
Práce na Súdruhovi postupujú veľmi pomaly. Ale to by nebolo najhoršie. Chytajú ma depresie z prednej časti vozidla a nechuť v ďalšom napredovaní. Došiel som asi na najhoršiu časť. Takto nejako to vyzerá teraz. Pomaly to dostáva tvar, ale celá búda je ešte ako nebrúsený diamant.
Práce na Súdruhovi po dlhšej odmlke trošku postúpili. Najkomplikovanejšia predná časť sa pomaly črtá. Ešte to chce dorobiť pár detailov, ale dostáva to ten správny tvar. Tu je výsledok posledných prác a porovnanie s modelovým krpatým Súdruhom. Nejaká podobnosť tam je
Po dlhšom čase opäť niečo nové. Dnes sa mi podarilo spraviť návrh prednej masky, pomaly sa to začína črtať, len keď vidím to množstvo otvorov, ktoré treba vyrezať, tak ma prechádza aj chuť do ďalšej roboty . Ale nezaháľal som a vyrezal som aj otvor na svetlo, okolie otvoru prešlo tvarovaním, aby to nebolo len 2D