Ahojte spriaznené duše

,keďže sa nám blíži termín,chcem vás týmto pozvať dňa 2.8.2014. na tretí ročník SITNO scale rc off road ADVENTURE 2014. Tí, ktorý už majú Sitno za sebou minimálne aspoň raz,vedia ako sa pripraviť.Je to trasa pravažne horou z kamenistým povrchom.Pre členov, ktorý ešte neabsolvovali výjazd na Sitno,mám len pár slov a to aby ste nepodceňovali stav svojich modelov a poriadne si ich pripravili a hlavne mali zo sebou náhradné diely,klúče,matky,šrouby atď....Počasie hlásia nádherné,takže by sme sa mali aj mi zapotiť,nielen modely.kto si chce po ,,túre,, zaplávať si môže kludne zobrať so sebou plavky

Zoberte si zo sebou stravu,,sendviče,,alebo niečo podobné,hlavne spratné do ruksaku ale hlavne vodu aspoň 1,5 l,tí profesionálny off road vodiči a hlavne tí bez papierov si dáme na parkovisku ,,štartovné-cracatitovô,, ktoré nás bude sprevádzať počas celého výstupu na Sitno.Na vrchole je bufet kde sa dajú kúpiť alko ako aj nealko nápoje,myslím tím,že pivo je hore čapované

majú aj suveníry takže kto bude mať záujem si niečo na pamiatku kúpiť,má možnosť.Čo sa týka stravy,je to fakt bieda z tými našimi slovenskými službami,nepodarilo sa mi presvedčiť v bufetoch pri jazere personál o objednaní stravy pre určitý počet ľudí.No je tam možnosť si len sami kúpiť stravu podľa svojho výberu,či polievku alebo i celé menu.Je to individuálne.Pre nových členov,prebehnite si na fore rc expedition články ohladne Sitna,každá informácia je dobrá.Ja teraz lietam po europe,myslím tým pracovne

takže nemám veľmi veľa času na informovanie ohladne tejto akcie.Dúfam že sa nás stretne znovu dobrá partia a to Sitno spolu zdoláme bez akejkoľvek ujmi či na zdravý alebo na modeloch.Boli aj aké výstupy,že chlap niesol skoro celý deň model v ruke.Takže poriadne sa pripraviť a stretneme sa na parkovisku pri Počúvadielskom jazere v B.Štiavnici od 09.00- do 10.00.kedy je oficiálny výjazd!!!Poprípade info na 0907509527-moje číslo.S pozdravom CRACATITH