Foto na predstavu celého pozemku na ktorej je možné vybudovať BANBY TRIAL Park
http://marcel1966.rajce.idnes.cz/BANBY_TRIAL_ArealDnes me prejednali na Bartoške možnú účast na akcii BANBY medzinárodný TRial RC 4x4 , s predpokladaným termínom a s predpokladanou účasťou / samozrejme model musí spĺňat podmienky pravidiel na štart !! /
19.9.2015 / SVK , Česko ,Morava , Maďarsko , Rakúsko , Poľsko ,údajne možno aj Taliansko ???/
Banská Bystrica
- Leštenka
- Petos
- Matúš 13 / MT /
- RCE Kordiký - 1 auto , meno ?
+ možno ďaľších 2- xyz vozidiel podľa počtu prihlásených a zúčastnených so zahraničia.
Revúca 2 modely
Poprad 2 modely
ZV - Sosky ?
ZH+ZC 1 auto ?
+++++++++++++++++++++++++++ pozemok je v momentálne takom stave ako na foto , dnes na Bartoške boli optimistické odpovede na účasť na brigádach na výtavbe , takže je záujem o realizáciu a pomoc tejto akcie ???
Ja to mám pod nosom takže budem na stavbe často.žiadne verejné brigady nevyhlasujem ,kto ma chuť,čas a ochotu prisť si poataviť svoj kús trate podľa vlatných predstáv je kedykoľvek vítaný
Naradie : rýle,lopaty,vedrá,hrable budú k dispozícii dám info kde budú "schované "
Skaly , drevo : niečo navozím , prípadne ak je možnosť kto príde - sa dá dostat autom cez vratnicu UMB až na horný pozemok
RE : pôvodná jestvujúca trať by ostala v takej forme ako je a využila by sa na celkovú drahu /trasu / trialu - 4 sekcie každá do 30 minút ?? s 40-50 bránkami
1., sekcie dráhy 1+2 by ostali ako PRVÁ SEKCIA s cca 40 bránkami
2 a 3 ., sekcia - na hornej časti pozemku by bola skorej ako trial draha v prirode kazda sekcia do 30 minut každa 40-50 bránok / realizácia podľa každeho jednotlivca kto ma chuť a čas pomocť v jej stavbe /
-pozemok je veliký a dá sa tam vymyslieť čokoľvek
4., sekcia - s dopojením na jestvujúcu 3 sekciu s dojazdom do cieľa