Tak ak chceme jazdiť trial ako spestrenie, bolo by dobré, aby boli nejaké pravidlá, ktorými sa treba riadiť. Nieje vyslovene nutné ich dodržiavať, ale je dobré, keď sú. Tak isto platia nejaké pravidlá pri expedícii, pokiaľ ich organizátor zverejní. A myslím si, a súhlasím tak s Pepom, že pokiaľ sa zavedú nejaké pravidlá, je tu i možnosť pritiahnuť ďalších "pacientov" do tejto našej bandy. Čo sa týka množstva trialov, aj ja som za model 4 Trophy, len je otázka, či bude aj ochota z radov organizátorov. Geri, BB a BA banda je asi bez problémov, horšie je to s východom, nakoľko ich táto debata akosi nezaujíma

A chcel by som povedať aj niečo k cenám, ktoré som nezahrnul do pravidiel. Navrhujem, aby sa pre víťazov lokálnych Trophy, teda pre prvé 3 miesta tlačili diplomy. Náklady minimálne, bolo by to v réžii organizátora trophy. Pre víťazov jednotlivých kategórií celej Trophy, teda len 1. miesto, navrhujem potom zaviesť putovný pohár, ostatné 2 miesta+víťaz opäť diplom. Na pohár by sa prípadne vytvoril aj fond, pri našej členskej základni by s tým zrejme nemal byť problém.
Tak a teraz sa pustite do mňa