Ja dakujem vsetkym co prisli.
@Pera2008 -
Cracatith nebol najrychlejsi, ale mal najkrajsie scalove auto na expedicii.
Jemu konkuroval iba Marcel s Roverom a 8x8 Mercedesom, kolega modelar z Ciech(vojensky jeep) a este tam bol jeden pekny def D90, je na zaciatku videii.
Mne sa necakane Jeepak pokazil, takze som sa mohol plne venovat filmovaniu.
Keby som jazdil, tak zase budu plne videa zlutaska

A uz celkom uvitam zmenu.
Jazda ako mravce --- ja uz som pokusy o toto vzdal, rovnako ako usmernovanie ludi, aby neboli v zabere. Na takejto akcii sa to neda. Mam co robit ked ideme traja a nie 30-ti.
Som bol rad, ze som si ukociroval aspon na zaciatku tych par scale-istov aby isli v jednej skupine a napodobnovali expediciu.
A tiez, nedalo sa to inak, nez ze som nasu kolonu odstavil na kraji a poziadal lexanistov aby presli pred nas, nech ich nebrzdime. Pretoze sa tlacili do zaberov v najnevhodnejsich okamzikoch.
Ked sa to roztrhalo, tak to uz potom bolo jedno. To som potom ostal uz pri tom, kde som si myslel, ze budu najkrajsie scalove prejazdy expedicie.
Na pekne kolony nemas soferov a ani auta. Ked si prejdes toto vlakno, tak vidis sam, radsej zoberu crawleroidne prototypy na expediciu.
@Cracatith -
To bola radost sledovat ako si defik razi cestu v terene. Videa vysli ako som si zelal (teda az kvapky na objektive, ktore som nestihal utierat)
Bolo by dobre podla mna doplnit si spolujazdca do auta. Skoda toho prazdneho sedadla v predu.
Hadam sa v buducnosti stretneme aj na dakej turistickej expedicii.