Tato expedicka by si zasluzila vlastne vlakno. Zucastnilo sa 15 modelov a super partia. Na to, ze to bola v podstate neplanovana akcia, tak to vsetko vyslo na jednotku. Trasa bola velmi pekna a trvala aj s prestavkami cca 4 hodiny. Keby bolo viac casu tak boli velmi pekne useky kde by sa dalo riadne vyblaznit aj pre scalistov aj pre tych ostatnych. Hodnotim na vybornu a tu je par mojich fotiek.
PS: aj maly Martin sa vyznamenal. Celu trasu presiel sam a niektore useky presiel tak, ze ani ja som ich nezvladol.
presne ako píšeš.... bolo super.. celkom sa podarilo počasie, fajn parta a ešte aj trasa bola pekná... nie príliš náročná, ale pekná s krásnym výhľadom na vrchole ako prémiou a aj ja som najviac obdivoval toho tvojho prcka.... ten to prešiel, akoby nič... a bolo tam eśte jedno dievčatko, tak odhadujem 7-8?... všetka česť obom....
Aj keď ma cestou späť postihli technické problémy a musel som svoj vyše 4 kg "balíček" niesť, hodnotím tiež za jedna Naozaj veľmi pekná, rôznorodá trasa... super parta... určite si to niekedy rád zopakujem