Nový pastorok z RCsvet je perfektný! Dokonca lepší ako originál. Teraz už viem, prečo mi šla HPI prevodovka ťažko. Bolo to práve kvôli pôvodnému pastorku. Teraz ide všetko hladko, bez problémov.
fotoNevydržal som to, provizórne zapojil elektro a vybehol s tým von

. Prvé poznatky:
- 35T RCM motor je luxus - je to rýchle ako Vaterra Ascender a silu to má ako CC-01 s HPI prevodovkou. Dolu kopcom sa drží, pokiaľ nepridám plyn. Potom sa rozbehne trocha rýchlejšie na môj vkus, ale neskáče ako Ascender a dá sa plynulo zísť pod brzdou
- neviem, či s tým Žilka jazdí rally, ale 27T motor by už bol veľmi rýchly a citlivý na rozjazdoch. Viem si v pohode predstaviť 45, 50, alebo 55T motor
- opäť mi pri normálnom zapojení išiel model dozadu, pri normálnom zatiahnutí páky na vysielačke. Nastaviť na nej môžem len Throttle reverse, čo mi síce obráti funkcie, ale dopredu idem potom pomalšie ako dozadu a musím zatiahnuť páku 2x, aby som sa po cúvaní rozbehol smerom dopredu .. proste to reverzne kanál. Druhá vec, čo môžem nastaviť, je krivka nábehu tj. citlivosť. Týmto však nezmením smer pohybu modelu. Takže som káble motora pripojil opačne a tak to aj zostane.
- pruženie celkom OK, ešte to odsledujem. Momentálne som bez oleja v tlmičoch, takže je tam rezerva do budúcna na záhradku a doplnky
- pán Žilka trafil jednu zo štyroch dier na uchytenie karosérie. Budem musieť vymyslieť nejakú alternatívu .. nejaké nápady?
- gumy drhnú o fendre .. do budúcna chcem menšie, takže premýšľam, či fendre zrezať, alebo nie
Zostáva mi teda vymyslieť krabičku na prijímač a BEC (ktorý ešte nemám pripojený .. servo celkom ťahalo, ale dúfam, že to bude lepšie pri 6V/6A .. momentálne dońho šlo 5V/2A) a nejak ju utesniť voči vode. Kúpil som ale aj Nanoprotech sprej, tak by som mal byť v pohode. Potom už len upratať káble, dorobiť detaily na kasni + osvetlenie a môžme ísť na Siedmu