Silvestrovská expedicka

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: Silvestrovská expedicka

Poslaťod strkac » Ned 01. Jan 2012 21:24:16

Aby som upresnil Fotky su v galerii 5.
strkac

Poslaťod Peter509 » Ned 01. Jan 2012 22:50:04

To su prekrasne fotky. Klobuk dolu majstre, vidno v tom umenie... Najviac sa mi paci ta s Pepom a tie mraky v pozadi. Dakujeme. Toto nam chybalo v BB. Oddnes ste nas oficialny fotograf, mistre Strkac :shock: :o :roll:
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod hollyml » Ned 01. Jan 2012 23:13:07

Peter509 píše:.... Asi zacneme jazdit aj v zime, len treba retaze porobit :-)

Pre poriadnych expedicakov sezóna nekončí na jesen. Aj v zime sa dá jazdit.
Stoji to trochu viac námahy na prípravu trate, ale stoji to za to.

Retaze ktore mal Wlasto ma tentokrát prekvapili. Zatiaľ boli retaze na naše auta len ako módny doplnok a ešte nikdy som sa nestretol s dakym vážnym výsledkom. Je to určite aj vec povrchu kde rc retaze by na lade alebo na dvrdom zamrznutom podklade nemali šancu, ale tentokrát sa jednalo o jemne porovity zamrznuty povrch na ktorom bola asi 10cm vrstva nového snehu, ktory sme odhrabali a vytvorili tak odpluhovane cesty. Na takomto povrchu wlastove retaze fungovali celkom dobre.

No s väčšou jednoznacnostou môžem tvrdiť že lepší ako rezaze a zo vsetkych aut na trati najlepsi účinok mali pneumatiky na Tundre. Podľa mna to bolo najmä vďaka tomu, že Tunda má v kolesa vymlatene molytany a teda má veľmi mäkké kolesa ktoré majú extrémne dobry zaberovy a samocistiaci účinok. Moje kolesa ktore sú v podstate nové Flat irony boli úplne tvrde, okamžite sa zaniesli snehom a aj pri menšom kopci sa auto smykalo.

Pri najbližšej možnosti si to overím a prezujem auto na kolesa z CC-cka.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod strkac » Pon 02. Jan 2012 14:07:41

Peter509 píše:To su prekrasne fotky. Klobuk dolu majstre, vidno v tom umenie... Najviac sa mi paci ta s Pepom a tie mraky v pozadi. Dakujeme. Toto nam chybalo v BB. Oddnes ste nas oficialny fotograf, mistre Strkac :shock: :o :roll:

Dakujem.Som rad, ze sa pacia. A komu sa nepodarilo s tiahnut video , napiste mi svoj email odoslem Vam. Ostavam s pozdravom do dalsich stretnuti. strkac
strkac

Poslaťod Peter509 » Pon 02. Jan 2012 22:07:53

hollyml píše:Pre poriadnych expedicakov sezóna nekončí na jesen.

Vyzbrojím sa novými baterkami, otestujem gumy, čo mi ostali z CC-čka a prípadne zmastím reťaze a hor sa do snehu. Len chcem použiť reťaz, ako mám tú ťažnú, nie, ako použil wlasto. Síce je najlbižšie vzorom reálnym reťaziam, ale občas treba spraviť nejaký úlet...
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod Peter509 » Str 04. Jan 2012 21:12:41

strkac píše:
Peter509 píše:To su prekrasne fotky. Klobuk dolu majstre, vidno v tom umenie... Najviac sa mi paci ta s Pepom a tie mraky v pozadi. Dakujeme. Toto nam chybalo v BB. Oddnes ste nas oficialny fotograf, mistre Strkac :shock: :o :roll:

Dakujem.Som rad, ze sa pacia. A komu sa nepodarilo s tiahnut video , napiste mi svoj email odoslem Vam. Ostavam s pozdravom do dalsich stretnuti. strkac

Teraz som pozrel aj video. Je to parádička. Pekné spracovanie, aj hudba v pohode. Možno by to chcelo viac pixelov, alebo lepšiu kameru. Tak, a týmto je to asi definitívne. Ste náš oficiálny kameramano fotografista :lol:
Obrázok užívateľa
Peter509

Predchádzajúci

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia