Marek, ako trialová premiera to vôbec nebolo zlé...... priznám, tvoje auto som moc nevidel na trati, ale jednu sekciu som sledoval Ninu.... jazdne... myslím ako nováčik... žiadny zásadný problém, potrebuje občas poradiť a bude to dobré... a autićko.... netráp sa, že ABS, že interier... mám tiež vysoké hranaté auto a karosériu ešte repasovanú a dolepovanú výstuhami, takže extra váha.... a k tomu vodička, batožina na korbe, atď.... a dá sa to....
podľa mňa to treba len správne dovážiťť... presunúť ťažisko nižšie.....proste dať do kolies, čo to potrebuje.... a neboj sa váhy... môj def má tesne pod 6kg... odtiaľ je eśte Hummer dosť ďaleko.... A druhá vec... to neviem isto na hummrovi, ale mal som ten dojem... možno sa pohrať s tlmičmi.... je fajn, keď máš dlhé dráhy tlmičov, kríženie atď... je to efektné.... ale pri bočných svahoch je prúser, ak sa karoséria nakloní mimo podvozok dole svahom a ťahá celé auto dole...
takže... cesta správne nastúpená, a teraz nastáva to pracné...a krásne..... dolaďovať auto aj vodiča