Skusim nadviazať na debatu ktorá sa začala v inej téme do ktorej nepatrí.
V prvom rade priblížim hlavnú myšlienku pre tých ktorí sem prišli neskôr a nevedia o com sa pisalo. Jedna sa o fakt že Slovenska (SVK) rc spoločnosť je rozdelená na dva fóra. Veľké CZ rc forum a toto naše RCexpedition forum.
Nakoľko som z BB a som jeden z troch zakladateľov rc klubu ktory pokial viem je jediný na Slovensku ktory sa snaží zdruzovat všetkých SVK rc expedicakov, musím súhlasiť so soskim, perom509 a Pepom.
Ked sme začínali tak naozaj sme na prvom stretnuti boli traja. JanoS, ja a Pepo. Vtedy sme sa rozhodli, že spoločne zalozime klub s názvom RC Pajero-club ktory naozaj vznikol a začal fungovať pod záštitou velkeho pajero-clubu. Neskôr prišli problémy s internetovou stránkou pajero clubu a padla kompletná databáza aj rc fóra. Po čase sme sa rozhodli že vytvoríme nove úplne samostatne forum. Kedže sme zároveň zistili že cc-ciek uz je v podstate menšina spojili sme vytvorenie nového fóra so zmenou názvu klubu. Od vtedy sme RCexpedition.
Časom sa na toto forum registrácii mnoho ľudí a vybudovali sme celkom silnú komunitu skúsených rc-ckarov.
A teraz sa začínam dostavať k samotnému predmetu tejto témy a to je v podstate nás boj za udržanie a rozšírenie tohto fóra. To sa ale neda ked si navzájom kladené polena pod nohy. České forum funguje dlhšie. České forum má viac členov. Ceska rc scéna je jednoducho na vyššej urovni ako SVK. A práve preto si myslim, že by ste mali podporovať v prvom rade SVK forum. Ked človek začína tak samozrejme siahne po tých informáciách ktorých je viac, ale ako som spomenul vyššie. Mame celkom dobrú základnu ktora je plná schopných rc-ckarov, modelarov, elektronikov a offroadakov. A to je možno ťa práva chvíľa kedy sa zo žiakov môžu stat učitelia. To znamená, že skúsenosti ktore sme a ste nabrali je potrebné odovzdávať ďalej pre tých ktory to potrebuje teraz a tu, lebo práve začínajú.
Ak ja ako začiatočníkov vidím Slovákov na veľkom českom fóre tak je samozrejme že sa pridam na toto väčšie forum kde sú aj ľudia z SVK. Ale ak by som sledoval rôzne fóra a videl by som som, že expedície na Slovensku sa nerobia len v okoli BB ale ja na západe či na východe, určite by som ostal tam.
A toto je moja výzva pre vás ktore naše forum čítate. Presmerujte svoje príspevky a svoju pozornost na toto forum a spoločne skusme vytvoriť jednotnú partiu ľudí so spoločným záujmom. A tesme sa spoločne na akcie, stretnutia a vymienajme si skúsenosti a rady na jednom mieste. Od každého z vás to chce len malú trosku sebazaprenia a vytvoríme tu jednu veľkú RCexpedition partiu. V takom pripade nebudeme musieť sledovať vytváranie rekordov na CZ fóre a na CZ expediciach, ale vytvoríme svoj vlastný rekord a dúfam že časom jeden Československy rekord na ktorom budeme na CZ rc scéne akceptovani ako RCexpedition.sk