CRACATITHOV AXIAL zo ZC

Expedičné vozidlá na podvozkoch AXIAL SCX 10

CRACATITHOV AXIAL zo ZC

Poslaťod cracatith » Ned 18. Mar 2012 21:35:33

Ahojte RC bratia,tak konečne som poskladal môjho miláááška utecha ,ide o klasiský dingo kit.potrebujem už len ho osadiť elektronikou-predné a zadné svetlá,určite strešná záhradka z rampou na svetlá aspoň 4ks svetiel,len ja som úplný magor čo sa týka elektriky budem to musieť z niekym konzultovať alebo si to dám vyrobiť na zakázku. pif až nakúpim rampu a záhradku.fotky sa pokúsim sem nahodiť :roll:
Prílohy
axial scx10 dingo predok.JPG
(55.27 KiB) 3790 krát
dingo vrch.JPG
(68.51 KiB) 3790 krát
dingo predok,,detail,,.JPG
(62.2 KiB) 3790 krát
dingo bok.JPG
(55.29 KiB) 3791 krát
Naposledy upravil cracatith dňa Ned 07. Okt 2012 20:36:06, celkovo upravené 4
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

Re: CRACATITOV AXIAL DINGO KIT zo ZC

Poslaťod Peter509 » Ned 18. Mar 2012 21:57:57

Noooo, pekne sa nam to tu rozrasta. Tak nech ti to teda jazdi bez poruchy.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod cracatith » Ned 18. Mar 2012 22:02:26

Peťo díky,budem sa snažiť s tou elektronikou pohnuť,lebo ma už doma mrle žerú čo by som jazdil.niekedy zajdem do Kordíkov a dáme niečo tlesk
cracatith

Poslaťod junior » Str 21. Mar 2012 1:06:33

cracatith píše:Ahojte RC bratia,tak konečne som poskladal môjho miláááška utecha ,ide o klasiský dingo kit.potrebujem už len ho osadiť elektronikou-predné a zadné svetlá,určite strešná záhradka z rampou na svetlá aspoň 4ks svetiel,len ja som úplný magor čo sa týka elektriky budem to musieť z niekym konzultovať alebo si to dám vyrobiť na zakázku. pif až nakúpim rampu a záhradku.fotky sa pokúsim sem nahodiť :roll:

Nazdar mám toto iste čo ty som zo ZH až pôjdeš niekde jazdiť daj vedieť pridem podebatujeme.
junior

Poslaťod cracatith » Str 21. Mar 2012 21:08:09

no konečne,že niekto z bliššia.som myslel že budem jazdiť sám :shock: ,.som velmi rád.jasné že ti dám vedieť. hallo.a vieš robiť elektroniku teda vedel by si mi auto osadiť svetlamy? :roll:
cracatith

Poslaťod junior » Štv 22. Mar 2012 0:40:04

cracatith píše:no konečne,že niekto z bliššia.som myslel že budem jazdiť sám :shock: ,.som velmi rád.jasné že ti dám vedieť. hallo.a vieš robiť elektroniku teda vedel by si mi auto osadiť svetlamy? :roll:

no riadna trefa do čierneho som na tom ešte horšie ako ty výhodu mám len že som kúpil rtr takže to bolo hotové môžeš len odkukať ako je to zapojené ale aj tak mám problémy a zháňam niekoho kto mi to pozrie lebo raz mi to ide potom nejde a mám s toho hlavu v smútku chcel by som sa aj ja stretnúť s tou partiou nech mi poradí niekto lebo viac stojím ako idem.
junior

Poslaťod radiohead » Štv 22. Mar 2012 11:11:37

cracatith píše:no konečne,že niekto z bliššia.som myslel že budem jazdiť sám :shock: ,.som velmi rád.jasné že ti dám vedieť. hallo.a vieš robiť elektroniku teda vedel by si mi auto osadiť svetlamy? :roll:

viem ze ja osobne si vyskakovat nemoze, ale kde je, hoc aj v dnesnej dobe modelarcina ??? :D co je natom tazke kupit daky modul s diodami, podla navodu zapojit, vlozit do obijimiek a mas :) nevravim ze si musis kupit modul, vsetko preratat, napajkovat, ale v dnesnej dobe kupis uz aj kvazi RTR svetla :D

ak chces, predam ti moj modul od badgera, sice sa s tym budes musiet pohrat, ci uz s pajkovackou alebo tavnou pistolkou (pripnutie na kasnu) ale aspon budes kvazi vediet ako co funguje :D

tam je podla mna problem RTR, clovek dostane hotovy model a nevie absolutne co je co, ked sa daco pokazi, nevie najist chybu, nevie si kvazi pomoct hoc len s dakym stahovakom :)

P.S. kukam na fotky, ved dingo ma prakticky vsetko, staci ti hocijaky modul, na zapojenie nepotrebujes nikoho, podla navodu to spravi aj totalny analfabet (jeden kabel na servo druhy na regl a mas :) )
radiohead

Poslaťod hollyml » Štv 22. Mar 2012 23:36:55

Chalani pridite v nedeľu pod pusty hrad do ZV a určite dostanete pár dobrých rad. Ako píše radiohead. Nieje na tom nic zložité. Stačí získať pár prvých informácii ako čo funguje a potom to uz ide samo.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod cracatith » Pia 23. Mar 2012 17:52:11

ja by som rád prišiel !!! tlesk
cracatith

Poslaťod pepo » Pia 23. Mar 2012 20:22:40

Tak len dojdi bude nás zase viac tlesk
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Ďalší

Späť na Axial podvozky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia