dakujem za povzbudive pismena...toto je len "hruby skelet" v mierke z Terrana...objebnane mam doplnky-svetla blatniky expedicnu vybavu na auto..ale to musim pockat kym mi to jezisko pod stromcek donesie... ..len mam problem z farbou.dnes som bol jazdit a dost sa obdiera sprey...
Odborne sa to vraj vola KOMATEX - je to plast na reklamne tebule ohybatelny mrazuodolny...robil som pred acsom s neho akpotaz na srvorkolku a super to drzalo.len tato stavba chec vela detailov a to uz moje stare oči velmo nezvladaju.
no vidíš s tým rámom to je už aj scale ,kasňu kúpiš hocikedy najprv treba jazdiť a vychytať ,,muchy,, v teréne.kozmetické doplnku sú už len ,,frajerinka,, u mne dobrýýýýý
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
vďaka za nie je to tak ako som si predstavoval..rychla praca na hoho praca...ale aspon poucenie na druhy model...ved to ze uz by som si pojazdil.os soboty len lepim brusim skladam uz na oci nevidim..zajtra pojdem vyskusat niekam okolo bb.
MURGI mas pravdu, prvý výtvor je HOLD prvý výtvor. Marcel kasnu si nechaj ako spomienky na zacitaky rcexpedition . Apropo ta kasna ie je az taka strasna ako sa ti zda. trosku vysperkujes doplnkami a bude OK.