Tak kolega z CZ fora JURDA mi začal stavať Lízinku.Konečne som sa dostal na rad.Tu je malá ukážka zo stavby.Priebežne vám budem sem hádzať fotky ,ako to pokračuje.Tak zatím
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Peťos Peťos... 4x4 som ani nevidel, pokiaľ sa nejednalo o skrátený podvozok na trial. Inak štandard z výroby je 6x6 Trošku som aj googlil, našiel som aj vojenské 4x4, ale vyzerajú divne
určite to bude 6x6 ale ešte neviem či búda alebo plachta ale asi plachta
Ho ho ho na V3S som chcel dozrieť aj ja, ale ja by som si ju nedal nikomu stavať Ale ináč samozrejme že sa na tú tvoju teším až ju uvidím naživo. Aká to bude mierka? Súhlasím s murgim V3S nikdy nemôže byť lízinka ale to by si mohol vedieť nie?
PS: Daj tam plachtu, ja do desať rokov postavím pojazdnú dielňu. PS2: V3S vo verzii 4x4 nie je V3S ale V5T.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL -- HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál Graupner MX-12, 2,4 GHz --------------------------------------------- project Nissan Patrol GR Y60 project Suzuki Jimny 2010
vypadať by mohla približne takto http://www.modely-aut.sk/54/6939/Praga- ... chtou-CSLA akorát to nebude vojenská,a mierka je na axialové nápravy.Velmi dávno niekolko rokov dozadu sme mali v rodine V3S valník a volala sa Líza,tak to bude Líza ahotovo