Ahoj ano cc-01 sa vyrába od roku 1984 , samozrejme tieto verzie ktoré su na trhu teraz su po face-lifte takže su vynovenejšie , nič neviem o tom že by sa prestalo CCčko vyrábať LEN TAK PRE ZAUJIMAVAOŤ CCčko bola ich nejpredávanejší off-road set v roku 2007, a ešte teraz sa dobre

pochybujem že by si firma len tak dovolila ho prestať vyrábať , veď by prišli o milióny dolárov

predáva, dieli sa dajú zohnať od viacerých výrobcov... ( 3racing , Junfac, TopCad) poprípade pasujú s iných modelov od Tamiye , tamiya aj keby prestala vyrábať dieli zoženieš ich toho sa neboj

ja keď som mal ccčko tak dog-bones sm použil z podvozku TA a nádherne pasovali , a ked nezoženieš originál tamiya tak zoženieš niečo lepšie od výrobcov ktorý na to robia tuning.
V porovnaní podvozkov SCX-10 je lepšie pretože má obe nápravy nezvislé

ale to problém nie je ked uzavrieš obe nápravy budeš mať prechodnosť ako scx-10 , samozrejme po menšom tuning, čo sa týka kasní , aj firma axial by si rada spravila kasnu z ABS čiže z plastu ako to má tamiya ale to by potom také honcho nestálo tolko čo stojí ale minimálne o 2 tisícky viacej čo by už nebola taká dobrá cena , firma tamiya má kupenu licenciu od firmy Mitsubishi motors , a od firmy GM ( Generals Motors) ktoré vyrábajú jeepa , tak preto ich kasnu su fakt v mierke 1:10 ale napríklad takýto defender ktorý nemá licenciu nie je v mierke 1:10 ale 1:9

preto je o trošičku vetší

a ešte trošku k axíkovy , čo sa týka axíka môžeš si ho kúpiť tu škaredú kasňu predať a môžeš si tam postaviť alebo kúpiť inú krajšiu aká sa ti bude páčiť , vieš , no axík má viacero dielov ktoré nemusíš meniť , a vydržia ccčko nemá až také kvalitné prepracovanie dielov a dalej na CCčku musíš meniť vela vecí , napríklad musíš kopiť ine kolesa tie čo su tam su nepoužiteľné to u axíka neriešiš , dalej ked kúpiš kolesa tak potom aj disky , to u axíku neriešiš , ked dáš vetšieť kolesá musíš meniť kasnu musíš vymyslieť ako ju uchytíš aby sa kolesá nedreli o blatníky keď bude auto krížiť na kameňoch , a tak ....
je to hlavne na tebe v podstate ak máš peniažky kúp si radšej axíka budeš donho menej vrážať , a ak máš čas a chceš postupne prerábať auto na lepšie tak si kúp CCčko , je to len na tebe
PS: odkiaľ budeš objednávať auto

mám zľavu v
MZ-racing.net tak ak by si mal záujem rád ti ju poskytnem