CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Tak Bronca mám už doma Ale mám baterky s konektorom traxxas a potrebujem prepojku z mojej baterky s koncovkou traxxas do auta a vy všetci máte rovnakú koncovku čo ide s auta a vlasne aj ja taký červený a čierny kábel a potrebujem prepojku traxxas a koncouku takú ktorá mi bude pasovať Marcel povedal že sa mi na to pozrie ale pýtam sa aj vás či také niečo nemáte takéto niečo: http://www.rajrcmodelov.sk/traxxas-bandit-1-10/tra3061--konverzny-kabel-traxxas-samec--molex-samica potrebujem to do 2.júla 2013 lebo 3.júla 2013 idem na to SITNO
Team: RCExpedition Cars: RGT Toyota Land Cruiser 76 series Tamiya CC-01 Ford Bronco 1973 Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero 1993 2.8L V6 Amewi/RC4WD Jeep Wrangler Rubicon JK 3 door 2012
Už som to vyriešil Tak 3.8.2013 sa vidíme na expedícií
Team: RCExpedition Cars: RGT Toyota Land Cruiser 76 series Tamiya CC-01 Ford Bronco 1973 Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero 1993 2.8L V6 Amewi/RC4WD Jeep Wrangler Rubicon JK 3 door 2012
Prosím vás kolko sa nás cca. zúčasní na expedícií? Myslím koľký sú už prihlásený na to SITNO, že sa o nich vie
OK Fakírko ale musí to byť RUDO. 509-ka ti napovie
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
si proste náš ,,Pán šaman,,fakír .pojď na moji hruď ať te vobejmu,kluku jedna Slovenská