Nedá mi to a srdce mi to trhá...
Ale pokúsim sa slušne ...
Nemôžeš porovnávať príspevky fóra CZ a našeho ! Je ich tam o trochu viac a tým trochu myslím o veľa veľa viac !
Prečo ľudia nepíšu alebo nechodia na výjazdy ??? Ľahká odpoveď... toto je koníček ! A niekto má aj iné koničký / povinnosti a teda si určuje priority podľa svojho uváženia. Niekto má doma aj lodičky a nie jednu a neplačú, že nik o tom nepíše a že nikam nechodia...
Za ďalšie si vezmi zloženie našich členov :
pracujúci _ do obeda až večera v práci a po obede povinnosti...
deti _ blížia sa prázdniny_ sami nemôžu a teda opäť v práci ....
Geografické rozloženie členov ...
sme roztrúsený všade na vôkol a keď si vezmeš 10% pravidlo (len 10% je vždy úspešných zo 100%) tak sa na SVK jazdí omnoho viac

Neber to prosím v zlom ale bohužiaľ tak to je... keď bude na SVK 100 expedičákov schopných stretnúť sa na jednej veľkej akcii bude to super, bude sa jazdiť, bude sa písať a budeš sa diviť, v tej dobe bude v skutočnosti na SVK omnoho omnoho viac expedičákov...
Čo sa týka akcií ako minulý víkend ...
Sú to akcie, vďaka ktorým sme v priebehu posledných 5 rokov narástli z 0 na 50-70 !!! Uznaj že toto je všeobecne neznámy koníček a že len minulý rok sa otvoril 1 kamenný obchod kde majú AJ expedičáky... a stále len iba ako doplnok bez náhradných dielov !
Tie akcie sú náročné a viem (hovorím za celý tím RCexpedition), že to dá riadne zabrať !! Teraz to najviac ťahá Peter509 za čo má u nás jedničku! Mi ostatný sme radi, že zvládame organizovať aspoň tie dve akcie ročne ...
Len sa zamysli... prečo sú len dve ? Prečo sme minulý rok boli po prvý krát na Východe ? A verím, že sa chlapci hecnú a pripravia to pre nás aj tento rok... A že skutočne príde čas, kedy sa budú konať na SVK 4 veľké stretnutia : BA-BB-KE-Silvester
Verím, že som týmto nikoho neurazil ani nepohoršil... chcem len poukázať, že nás je stále málo, že podporenie malých akcií, pri podujatiach má zmysel. Potenciál tu na rast je a dokázali ste to všetci. Veľmi Vám všetkým ďakujem za účasť na všetkých akciách a verím že budeme narastať a narastať aby keď bude mať niekto chuť pojazdiť len tak v sobotu, si našiel 2-3 a viac kamarátov do dažďa...

EDIT : na CZ fóre je registrovaných 2299 členov a na našom len 183 ... to asi hovorí za všetko