Mini expedície v okolí BB

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: Mini expedície v okolí BB

Poslaťod petos » Štv 05. Jún 2014 22:07:18

ak bude mat niekto zaujem cez vikend...
http://www.rc4x4.cz/post256279.html#p256279
TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

Poslaťod marcel » Pia 06. Jún 2014 6:20:11

kde je život tam je Matonni - ale tu "zdochol pes " :roll:
tu uz na fórum nik nechodí , príspevky žiadne , nikto nejazdí ..... bieda.... :?:
s petosom budeme o 8mej parkovisko pod šachtičkami kameňolom
re : sobota 7.6.2014
Naposledy upravil marcel dňa Pia 06. Jún 2014 8:00:47, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod murgi » Pia 06. Jún 2014 7:46:18

pikial viem minuly vikend boli dve akcie. takze sa jazdi. A preco petos radsej chodi na ceske forum, tak to sa jeho opytaj.

tipujem akcia cez vikend je v sobotu, vsak? nenasiel som to v texte. ja bohuzial som off cely vikend.

Musim vas pochvalit, peknu cesticku ste si vybudovali.
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod marcel » Pia 06. Jún 2014 8:00:02

no minuly vikend más pravdu boli dve akcie - šaškáriny pre deti na rozbíjanie áut .za mňa -posledná takáto "promo akcia"
chodime stavat trať cez týzden poobede / vďaka za pochvalu /
preco chodi na CZ forum ? spytaj sa Petosa.
za mňa ? ja ties uz sem nechodim a dôvod ? nie je tu o čom komunikovať žiadne nové príspevky , žiadne zaujamvosti , technické rady a tipy a podobné veci a tieš beriem CZ forum ako svoje domovske..... hallo
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Wlasto » Pia 06. Jún 2014 8:43:08

Nedá mi to a srdce mi to trhá...
Ale pokúsim sa slušne ...
Nemôžeš porovnávať príspevky fóra CZ a našeho ! Je ich tam o trochu viac a tým trochu myslím o veľa veľa viac !
Prečo ľudia nepíšu alebo nechodia na výjazdy ??? Ľahká odpoveď... toto je koníček ! A niekto má aj iné koničký / povinnosti a teda si určuje priority podľa svojho uváženia. Niekto má doma aj lodičky a nie jednu a neplačú, že nik o tom nepíše a že nikam nechodia...

Za ďalšie si vezmi zloženie našich členov :
pracujúci _ do obeda až večera v práci a po obede povinnosti...
deti _ blížia sa prázdniny_ sami nemôžu a teda opäť v práci ....
Geografické rozloženie členov ...
sme roztrúsený všade na vôkol a keď si vezmeš 10% pravidlo (len 10% je vždy úspešných zo 100%) tak sa na SVK jazdí omnoho viac ;)

Neber to prosím v zlom ale bohužiaľ tak to je... keď bude na SVK 100 expedičákov schopných stretnúť sa na jednej veľkej akcii bude to super, bude sa jazdiť, bude sa písať a budeš sa diviť, v tej dobe bude v skutočnosti na SVK omnoho omnoho viac expedičákov...

Čo sa týka akcií ako minulý víkend ...
Sú to akcie, vďaka ktorým sme v priebehu posledných 5 rokov narástli z 0 na 50-70 !!! Uznaj že toto je všeobecne neznámy koníček a že len minulý rok sa otvoril 1 kamenný obchod kde majú AJ expedičáky... a stále len iba ako doplnok bez náhradných dielov !

Tie akcie sú náročné a viem (hovorím za celý tím RCexpedition), že to dá riadne zabrať !! Teraz to najviac ťahá Peter509 za čo má u nás jedničku! Mi ostatný sme radi, že zvládame organizovať aspoň tie dve akcie ročne ...

Len sa zamysli... prečo sú len dve ? Prečo sme minulý rok boli po prvý krát na Východe ? A verím, že sa chlapci hecnú a pripravia to pre nás aj tento rok... A že skutočne príde čas, kedy sa budú konať na SVK 4 veľké stretnutia : BA-BB-KE-Silvester

Verím, že som týmto nikoho neurazil ani nepohoršil... chcem len poukázať, že nás je stále málo, že podporenie malých akcií, pri podujatiach má zmysel. Potenciál tu na rast je a dokázali ste to všetci. Veľmi Vám všetkým ďakujem za účasť na všetkých akciách a verím že budeme narastať a narastať aby keď bude mať niekto chuť pojazdiť len tak v sobotu, si našiel 2-3 a viac kamarátov do dažďa...
:sk:

EDIT : na CZ fóre je registrovaných 2299 členov a na našom len 183 ... to asi hovorí za všetko ;)
Obrázok užívateľa
Wlasto

Poslaťod pepo » Pia 06. Jún 2014 12:14:39

Wlasto vo všetkom s tebou plne suhlasim. Ja osobne som v robote od rana do vecera. Víkend a hlavne sobota je jediný deň keď môžem niečo urobiť. A nefrflite že zdochol pes. Keď sa všetci prdlia na cz fórum. Pred cca 4 rokmi sme boli 3. Tomáš janos a ja. A ja som spokojný kde sme teraz. Normálne som sa nas..l.

Na žiadosť predsedu vulgarizmy upravené 7.6.14. Nechal som sa uniest.
Naposledy upravil pepo dňa Sob 07. Jún 2014 8:06:18, celkovo upravené 2
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod palopolo » Pia 06. Jún 2014 14:45:49

chalani ja by sa tak pridal, ale volne vikendy mi zacinuju az na PMD. ale asi maju vsetci predletne stresy :lol:
palopolo

Poslaťod Peter509 » Pia 06. Jún 2014 20:11:41

Nedá mi nereagovať. Pepo a Wlasto, dávam vám za pravdu a ďakujem. Je to tak ako píšete. Aj na Facebooku sme minulý mesiac dosiahli "len" 200 členov, čo je si myslím na slovenské pomery super. Pohlo sa to všetko dopredu vďaka vytrvalej práci všetkých, ktorí sa zúčastňujú expedícií a promo akcií.
Ja som taktiež od rána do večera v robote a som rád, že cez víkend mám čas na veci, ktoré zanedbávam cez týždeň.
Takže chalani, nehádať sa, nefrflať a byť trpezlivý. Nedá sa každému a stále jazdiť. ;)
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod sosky » Pia 06. Jún 2014 20:40:23

Bohužiaľ je malo času keď mam čas tak zase nemám prachy :D a letieť do BB len na poobedie je pre mňa drahé radšej to dám do modelov.Som rád že sa možem zúčastniť veľkých akcijí a čo sa týka technickej podpory treba sa pýtať.
Obrázok užívateľa
sosky

Poslaťod marcel » Sob 07. Jún 2014 12:55:31

Prílohy
5.JPG
4.JPG
Obrázok užívateľa
marcel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia