Tonko skus si este rau precitat tie predchadzajuce prispevky a ceny .. zrazu petos plati 10 eur ?? za dve auta a jedneho fotografa bez auta ? mne to vychadza 27 a nie ako pepo piše 10 eur

.. skus preilostavat predchadzajuce prispevky a tam je tie viacmenej otazne vyska co za koho platit..
Inak v povodnej prvej verzii bolo startovne 12 eur za auto 7 eur za doprovod , ak si dobre pamatam..
Na BB Triale sa kamarati + kuchari a spytovali kedy bude dalsia akcia uz vteedy som vravel ze druhy majovy vikend na Sachtickach celo SK stretnutie
Vedel som ze cez tento vikend budem snimi tak som sa spytal kolko bude startovne za 4 auta s ktorymi by sme sli + 4 doprovodne osoby.. odpoved si cital..
Nic v zlom ale ked som im to povedal v sobotu ze kolko budem platit ze tam pojdeme tak rekacie nejdem ani pisat ...za prechadzku po lese a gulas za 8 ludi ak mam zaplatiť 68 eurov ???.. sorry
Ano Tonko vsade je startovne..Madarsko bolo 5 eur ,cesko vacsinou 70-100 CZK ale to je na trialoch kde su vecne ceny a nie za jednu nalepku na auto + teda gulaš ..
Tak mali dat startovne napriklad osoba auto 5 eur , gulaš + grilovacka + pitie 5 eur , nalepka 2 eur a bolo by vybavene.kazdy vie kolko zaplati a čo si ma na štartovku nahlasit
Inak na sachticky chodim dost pravidelne cez vikend hlavne na Salaš a kompletka klasika obed na prasknutie tam mas za 7-8 eur na hlavu
Za mňa a moje autá a kamaratov nie ďakujem nejdeme..ale urcite auta nedavam na poličku a tak ako tento vikend dostali zabrat na naśej chatovačke tak ich to bude čakať aj v ďalšíom období
..inak pokial moje nazory maju tu rozsievat zle tak ma mozete ako spravcovia fora s kludom zablokovat...