Sixth by RCexpedition

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: Sixth by RCexpedition

Poslaťod Peter509 » Ned 12. Apr 2015 20:05:21

Tónko, veľmi pekný príspevok. :up: A hlavne pravdivý
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod marcel » Ned 12. Apr 2015 20:07:57

Tonko skus si este rau precitat tie predchadzajuce prispevky a ceny .. zrazu petos plati 10 eur ?? za dve auta a jedneho fotografa bez auta ? mne to vychadza 27 a nie ako pepo piše 10 eur :?: :?: :?: .. skus preilostavat predchadzajuce prispevky a tam je tie viacmenej otazne vyska co za koho platit..
Inak v povodnej prvej verzii bolo startovne 12 eur za auto 7 eur za doprovod , ak si dobre pamatam..
Na BB Triale sa kamarati + kuchari a spytovali kedy bude dalsia akcia uz vteedy som vravel ze druhy majovy vikend na Sachtickach celo SK stretnutie
Vedel som ze cez tento vikend budem snimi tak som sa spytal kolko bude startovne za 4 auta s ktorymi by sme sli + 4 doprovodne osoby.. odpoved si cital..
Nic v zlom ale ked som im to povedal v sobotu ze kolko budem platit ze tam pojdeme tak rekacie nejdem ani pisat ...za prechadzku po lese a gulas za 8 ludi ak mam zaplatiť 68 eurov ???.. sorry
Ano Tonko vsade je startovne..Madarsko bolo 5 eur ,cesko vacsinou 70-100 CZK ale to je na trialoch kde su vecne ceny a nie za jednu nalepku na auto + teda gulaš ..
Tak mali dat startovne napriklad osoba auto 5 eur , gulaš + grilovacka + pitie 5 eur , nalepka 2 eur a bolo by vybavene.kazdy vie kolko zaplati a čo si ma na štartovku nahlasit
Inak na sachticky chodim dost pravidelne cez vikend hlavne na Salaš a kompletka klasika obed na prasknutie tam mas za 7-8 eur na hlavu
Za mňa a moje autá a kamaratov nie ďakujem nejdeme..ale urcite auta nedavam na poličku a tak ako tento vikend dostali zabrat na naśej chatovačke tak ich to bude čakať aj v ďalšíom období

..inak pokial moje nazory maju tu rozsievat zle tak ma mozete ako spravcovia fora s kludom zablokovat...
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod pepo » Ned 12. Apr 2015 20:49:52

Budem kludny. Ja neviem ci ti to robí dobre ale si nejaký akčný v poslednej dobe. Co ty si hovorca tých tvojich kamaratov? Nech sa vyjadria! Ano 10€. To že Petos platí aj za sestru a jeho fotografa je jeho problém rovnako ako ty platis za 8 ľudí. To tvoje sorry ma uz ozaj dostáva do kolien :lol: . Doteraz (5rokov dozadu) to nik neriesil ba priam za tu sumu co dostali boli spokojni.Ako prepac ale nie sme charita a dufam že to chapu všetci teda okrem teba a Petosa. Totiž nik iny neprotestoval zatiaľ. To že si banbi robil grátis ok je to tvoja vec. Ti co boli vedia co je na obed a veceru. Zasnem nad tvojim postojom a spravanim. Ano robis tu dusno a pises/te nepravdy. Normálne som z Vás sokovani. Poplatok bol zverejneny v dostatočnom predstihu tak ste to mali pripomienkovat skor.
Ja už si s vami Nemam co povedať.
PS.: Všetci co ste nespokojni s cenou tak sa ozvyte!! Co nemáte svoj názor?

Blokovať ta nebudem. Prečo by som mal? Dufam ze vyhra normálny úsudok.
Každí ma právo sa vyjadriť ved všetci sa mozme dohodnúť samozrejme mimo Vás.

PS2: toto je iba MOJ názor a nie názor ostatných. Teraz nemyslim len organizatorov.

JA ŽASNEM.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod murgi » Ned 12. Apr 2015 20:59:09

marcel mrzi ma ze mas taky postoj, ale.
Ak si v gaderi dostal iba nalepku a gulas, tak to ma mrzi, lebo myslim ze si dostal toho viac. A novy ludia co to citaju tak maju pocit ze iba to dostanu. CO NIEJE PRAVDA.
Navyse boli aj ceny za trial. Mozno neboli podla teba az tak hodnotne, ale ver tomu ze hodnotne boli. Prepac ale ocenit kazdeho ucastnika nemozme, a pochybujem ze to je aj niekde inde.
NAvyse v gaderi bolo startovne za auto 12€ a na to si ziadne pripomienky nemal. (Alebo mozno mal, len si nepovedal)
zato sa snazime aby aspon auto malo aj stravu, lebo chceme aby ludia co pridu z okolia nech maju nejaky konfort. Ja viem ze ty ako domaci sa mozes aj doma najest, atd.., ale ak mame robit gulas tak nech je kotlikovy co sa ujde vsetkym a nie len cespolnym. Sam vies kolko ti zostalo fazulovice.
Navyse nenutime nikoho aby doprovod platil. Pisal som to uz aj vysie.
Mam taky pocit, ze si myslis ze ideme na tom zarobit. Ak ano, tak daj prosim do plena kolko si minul ty penazi na trial. (cena jedla, plus ceny).

Inac neviem skadaj mas ze povodna vezia mala byt 12€. Toto si si urcite vymyslel
Este pridavam cenik z hotela sachticka, ktoremu patri aj spominany salas. Nech ludia vidia ake su ceny.
http://www.sachticka.sk/hotel/images/jedalny_listok_2014.pdf
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod Taurus84 » Ned 12. Apr 2015 21:07:09

Len sa pýtam - Marcel, tie 4 autá sú Tvoje? Pokiaľ áno, tak to chápem. Inak si to asi zaplatí každý zvlášť, či?

Na druhej strane, guláš mohol byť spoplatnený na mieste a vypustený z poplatku za doprovod.

Ale ja nemám skúsenosti s organizáciou takýchto akcií, takže ma neberte vážne ;)

Btw. neprišiel mi email s údajmi o úhrade.
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod pepo » Ned 12. Apr 2015 21:21:14

Maily budem posielat zajtra a dávať do kopy registracie.
Vies taurus každé auto musí mať svojho vodica. To sa potom dohodne partia 8 ľudí ze auta su jedneho a .... To je nefer voči ostatnym. Jjasne ze pokial si bude auta striedat sam plati za seba ako jedno auto. Ale ak sa tak nahlasi nech to tak je!! Inac je to klamar.Nie je jednoduché to dať dokopy aby sa vyhovelo každému.

PRETO SA TREBA PODEBATIT!!!!!! všetci nech si povieme svoje napady návrhy pripomienky.
Naposledy upravil pepo dňa Ned 12. Apr 2015 21:38:29, celkovo upravené 1
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod murgi » Ned 12. Apr 2015 21:29:29

Taurus, Len pre vysvetlenie. Organizatori praveze potrebuju vediet kolko stravy maju pripravit. Dost blbo sa zhana v sobotu maso do gulasu, pripadne na gril.
Inac toto je 6-ta expe a nikdy nebol taky problem ako teraz a podmienky viac menej kopirujeme. vsetci boli nazhaveny kedy uz bude. S terajsej mam osobne nejake obavy. Dufam ze sa mylim.
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod Taurus84 » Ned 12. Apr 2015 21:33:59

Ja tomu rozumiem. Len keď máš 2-3 deti (svoje, alebo známych, ktorých chceš pozvať) + manželku, poprípade rodičov tých ďalších detí a chceš to zacvakať sám, tak je to fakt dosť. Iná vec je, keď chceš niečo zacvakať za autá kamarátov, preto som sa Marcela pýtal v akej je situácii. Ale ono pri takýchto akciách sa nikdy nedá vyhovieť každému na 100%.

Ja som sa tiež preto pýtal či budem musieť platiť za svokra a manželku, pokiaľ prídu len pozrieť. Pre mňa je to jasné, zostávam na noc bez ženy, takže no problem. :beach: Len dúfam, že nebude večierka o 20:00 a že aj niekto okrem mňa si to aspoň to pivo večer dá :beer: (s murgim rátam 8-) )
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod Taurus84 » Ned 12. Apr 2015 21:40:40

murgi píše:Taurus, Len pre vysvetlenie. Organizatori praveze potrebuju vediet kolko stravy maju pripravit. Dost blbo sa zhana v sobotu maso do gulasu, pripadne na gril.
Inac toto je 6-ta expe a nikdy nebol taky problem ako teraz a podmienky viac menej kopirujeme. vsetci boli nazhaveny kedy uz bude. S terajsej mam osobne nejake obavy. Dufam ze sa mylim.

To sú presne veci, ktoré ja neriešim. Preto píšem, že neberte moje názory na organizáciu príliš vážne. Ja som rád, že takéto čosi na SK vôbec je. Mňa napr. s*rie to, že v okolí BA je to prakticky mŕtve. Myslím Expe. Tu by to bolo tiež dobré rozbehnúť. Ako to tak ale vidím, mal by som začať od seba .. a možno sa to časom pohne .. len to chce skúsenosti .. a tie ja nemám ani z RC .. nehovoriac o nejakom organizovaní .. ale tak kto vie .. časom .. možno ..
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod cracatith » Ned 12. Apr 2015 21:42:42

taurus: tak večierka o 20.00 hod nebude to ti aj RUDO nedovolí
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk