MY DEFENDER ♥

Expedičné vozidlá na podvozkoch AXIAL SCX 10

Re: MY DEFENDER ♥

Poslaťod cerno » Ned 17. Nov 2013 21:17:50

Jej super s tymy blistacimy kolesami to vyzera ta jako keby ten lesny strazca bol fest neger raper taze ked budes davat pandrlaka tak daj riadnu cokoladu a najlepsie by bolo aj riadne repro pif
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod 7fofrik88 » Ned 17. Nov 2013 21:32:18

ok dam na teba :D
Team: RCExpedition
Obrázok
1:5 Amewi Pitbull X
Foto:
http://7fofrik88.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
7fofrik88

Poslaťod marcel » Ned 17. Nov 2013 21:38:19

daj vediet ake to ma jazdne vlastnosti ..podla mna a podla pohladu na foto si myslim ze tie pneumatiky na pomer k autu su male a uzke ...
-inak tie retaze -sorry -ale fakt tam nesedia..vies aky vyznam maju na 1:1kach "ocelove lanka " takto natiahnute ?
popravde ties som to nevedel -ale dostal som mudru odpoved na moju otazku-sluzia aby napr konare a stromy pri jazde v terene sa ośuchli po lane a nerozbili predne okno..myslism keby sa tak pouzila takato retaz -jednak vaha a jednak tie oka by obtrhali strom aj skoreňom...
dako som sa rozpisal.. :D
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod 7fofrik88 » Ned 17. Nov 2013 22:04:32

mne nemusiš vysvetlovať načo to je :D ja som jazdil offroad 2 roky :D a predstav si že aj na jednom som vidle reťaž :P ale ok neboj a dam vedeť a veščie kolesa tam nevojdu :P tieto maju 96mm priemer a možno 108 budu ok ale asi budu veľke :P
Obrázok
Foto:
Obrázok užívateľa
7fofrik88

Poslaťod cerno » Ned 17. Nov 2013 22:52:40

more
Naposledy upravil cerno dňa Pon 18. Nov 2013 13:48:16, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod Peter509 » Ned 17. Nov 2013 23:00:01

cerno píše:neviem co sa furt do nho navazas za 1 je to jeho auto za 2 na artike som tiez nevidel natacacie napravi a nikto ti to nemal potrebu vytykat a tiez som nevydel aby mal niekto na sreche karimatky alebo ine drobnosti

Hoši, ale kľud. Pokiaľ viem, tak funguje sloboda slova a každý má právo vyjadriť svoj názor. Máš pravdu, je to jeho model, ktorý sa mu páči a môže si tam naložiť, čo chce. A aj Marcelovi sa páči jeho model a tiež si tam môže naložiť čo chce.
Druhá vec. Rešpektujte vekové rozdiely. Marcel je od vás starší a aj ja sám sa občas divím, aké diela dokáže vytvoriť.
Takže kľud, inak vám rozdám bany. A to myslím vážne, kamarát nekamarát. :boss:
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod cerno » Ned 17. Nov 2013 23:08:43

more
Naposledy upravil cerno dňa Pon 18. Nov 2013 13:46:28, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod marcel » Ned 17. Nov 2013 23:55:26

tak si to pochopil ze v tomto prispevku bola kritika ??????

daj vediet ake to ma jazdne vlastnosti ..podla mna a podla pohladu na foto si myslim ze tie pneumatiky na pomer k autu su male a uzke ...
-inak tie retaze -sorry -ale fakt tam nesedia..vies aky vyznam maju na 1:1kach "ocelove lanka " takto natiahnute ?
popravde ties som to nevedel -ale dostal som mudru odpoved na moju otazku-sluzia aby napr konare a stromy pri jazde v terene sa ośuchli po lane a nerozbili predne okno..myslism keby sa tak pouzila takato retaz -jednak vaha a jednak tie oka by obtrhali strom aj skoreňom...
dako som sa rozpisal.. :D

tak si to precitaj este raz - chcel som vediet ake to bude mat jazdne vlastnosti s -podla mna apodla foto rozmerovo k modelu malymi pneumatikami / chromove disky -ok -ties si mal k tomu poznamku / -nie som odbornik na RC modely a ani na pneumatiky -aj posleden v sobotu som dostal vela dobrych rad od skusenych priatelov ...a nevedel som je je fofrik offroadovy jazdec s viacrocnou skusenostou -len som podal info o ktorych som ani ja nevedel naco sluzia tie lana na boku od chalanov ktory ties offroad jazdia

a este k tym karimatkam na streche ARCTICA ...stravil som dlhsiu dobu v extreme za severnym polarnym kruhom a viem z vlastnej skusenosti ako je dobre mat po ruke teple deky a veci ked pri - 40C bolo treba nieco podlozit a lahnut pod auto ...ale s tymito autickame sa len hrame-ale preco by nemali vyzerat realne s vecami na pouzitie ? napriklad vsetky boxi su otvaracie na rozne diely a naradia -nech si auto vezie potrebne dieliky na pripadnu opravu .ak si este nevidel 6 kolku s natacanim vsetkych naprav ? videa real 1:1 aut su v inych temach ...509ka -myslism ze to tu nie je o veku aj ked mas "palec nahoru ô ze sa zastavaś starśích ..spomienka na tvoje pionierske roky ? :D
ps: v tejto teme som uz radsej skoncil .prajem aby ti to dobre a spokojne jazdilo s dizajnom podla tvojich predstav
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod cerno » Pon 18. Nov 2013 0:17:05

Naozaj som necakal taketo ostre reakcie ja som nikoho nechcel urazit a fofrik prepac ze sme ti zasvinily tvoju temu tymy to talafatkami naozaj by som chcel aby boly tieto prispevky vymazane
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod 7fofrik88 » Pon 18. Nov 2013 13:40:33

no coment pif
Obrázok
Foto:
Obrázok užívateľa
7fofrik88

PredchádzajúciĎalší

Späť na Axial podvozky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia