tak si to pochopil ze v tomto prispevku bola kritika ??????
daj vediet ake to ma jazdne vlastnosti ..podla mna a podla pohladu na foto si myslim ze tie pneumatiky na pomer k autu su male a uzke ...
-inak tie retaze -sorry -ale fakt tam nesedia..vies aky vyznam maju na 1:1kach "ocelove lanka " takto natiahnute ?
popravde ties som to nevedel -ale dostal som mudru odpoved na moju otazku-sluzia aby napr konare a stromy pri jazde v terene sa ośuchli po lane a nerozbili predne okno..myslism keby sa tak pouzila takato retaz -jednak vaha a jednak tie oka by obtrhali strom aj skoreňom...
dako som sa rozpisal..

tak si to precitaj este raz - chcel som vediet ake to bude mat jazdne vlastnosti s -podla mna apodla foto rozmerovo k modelu malymi pneumatikami / chromove disky -ok -ties si mal k tomu poznamku / -nie som odbornik na RC modely a ani na pneumatiky -aj posleden v sobotu som dostal vela dobrych rad od skusenych priatelov ...a nevedel som je je fofrik offroadovy jazdec s viacrocnou skusenostou -len som podal info o ktorych som ani ja nevedel naco sluzia tie lana na boku od chalanov ktory ties offroad jazdia
a este k tym karimatkam na streche ARCTICA ...stravil som dlhsiu dobu v extreme za severnym polarnym kruhom a viem z vlastnej skusenosti ako je dobre mat po ruke teple deky a veci ked pri - 40C bolo treba nieco podlozit a lahnut pod auto ...ale s tymito autickame sa len hrame-ale preco by nemali vyzerat realne s vecami na pouzitie ? napriklad vsetky boxi su otvaracie na rozne diely a naradia -nech si auto vezie potrebne dieliky na pripadnu opravu .ak si este nevidel 6 kolku s natacanim vsetkych naprav ? videa real 1:1 aut su v inych temach ...509ka -myslism ze to tu nie je o veku aj ked mas "palec nahoru ô ze sa zastavaś starśích ..spomienka na tvoje pionierske roky ?
ps: v tejto teme som uz radsej skoncil .prajem aby ti to dobre a spokojne jazdilo s dizajnom podla tvojich predstav